Mergi direct la conținut »
Detalii de la nunta Crinei Abrudan. Un cunoscut artist nu s-a dat dus de la petrecere până la final | FOTO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Detalii de la nunta Crinei Abrudan. Un cunoscut artist nu s-a dat dus de la petrecere până la final | FOTO

Amănunte neștiute de la nunta Crinei Abrudan ies la iveală. Petrecerea a fost una atât de reușită încât invitații nu s-au dat duși prea repede.

De Dana Aramă,

Crina Abrudan este o fostă prezentatoare de televiziune. Zilele acestea, vedeta a trăit mari emoții, având parte de două evenimente în viața ei personală.

Joi, Crina Abrudan s-a cununat civil cu Gabi Popescu. Sâmbătă, 8 iulie 2017, Crina Abrudan a avut nunta, petrecerea fiind una de pomină cu mulți invitați. Printre aceștia s-a aflat și Tudor Ionescu, de la Fly Project, care a fost însoțit de partenera sa de viață.


Te-ar putea interesa și: Margareta Pâslaru, umilită de francezi! Ce-a ajuns să facă după ce aceștia au râs de ea


Detalii de la nunta Crinei Abrudan. „E prima nuntă la care-am stat pân’ la finalu’ finalurilor…”

Tudor Ionescu a mărturisit că nunta Crinei Abrudan a fost una reușită și singura la care a stat, până acum, până la sfîrșitul petrecerii.

„E prima nuntă la care-am stat pân’ la finalu’ finalurilor.. „Din câte-mi amintesc” am plecat cam ultimii… Hai, vă pup! Mă duc că mă doare puțin căpuțu’.. :))) Casă de piatră, Crina si Gabi!!!!”, a spus Tudor de la Fly Project.

„Iar dacă nu mă crede cineva c-am plecat ultimu’, iată și dovada… Nu, în spate nu sunt reflectoare, e doar soarele.. :))”, a adăugat el.


Citește și: Ce-a pățit ANDRA aseară pe scena din Sibiu. Artista l-a sunat imediat pe soțul ei


 

Close
Închide
  Close