De Daria Maria Diaconu,

Celebra cântăreață Madonna, în vârstă de 61 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu unul dintre dansatorii ei. Noul iubit al Madonnei este Ahlamalik Williams. Acesta este fiul unui veteran din armata americană. Noul iubit al Madonnei a fost în turneu cu artista începând din anul 2015 și a apărut în videolipul „God Control”.

View this post on Instagram

#madonna #madamex #ahlamalikwilliams

A post shared by Patrizia Lou (@patrizia_lou) on

Tatăl lui Ahlamalik Williams, Drue, a afirmat, pentru TMZ, că relația dintre cei doi este cât se poate de serioasă ți că cei doi se potrivesc de minune.

Drue a mai afirmat că fiul său și Madonna formează un cuplu de un an. De altfel, Madonna i-a întâlnit pe părinții iubitului ei la New York în toamna acestui an, iar luna trecută i-a invitat pe aceștia la unul dintre show-urile ei de la Caesar’s Palace. Ulterior, aceștia au fost invitați în apartamentul artistei, unde bucătarul personal al acesteia a gătit pentru ei.

„Dragostea nu are vârstă. Fiul meu trăiește la vida loca și eu mă bucur foarte mult pentru el”, a mărturisit Drue.

Madonna i-a invitat pe părinții lui Ahlamalik Williams și la show-uerile pe care aceasta urmează să le susțină la începutul anului 2020 la Londra și în Franța.

FOTO: Hepta; Instagram

Citeşte şi:

Singurul ”terorist” arătat la televiziune în decembrie ’89 vorbește: ”Sper să plătească criminalii”

Octavian Andronic, fondatorul ziarului Libertatea: ”Numărul din 22 decembrie 1989 este prima atestare documentară a Revoluției”

Ministrul Dezvoltării îl dă pe Cumpănașu pe mâna DNA! „Am plătit 1,4 milioane de lei pentru 10 hârtii. Atât am primit noi”

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"
GSP.RO

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile