MENIU CAUTĂ

Dezvăluiri incendiare în divorțul lui Demi Moore! Ei îi plăceau și femeile și avea o ”căsnicie deschisă” cu Ashton

Distribuie

”Demi este la fel de atrasă de femei, pe cât este atrasă de bărbați. Ashton nu-i oferea mereu ceea ce avea ea nevoie”, a declarat o sursă pentru  revista ”Star”.
Același apropiat a declarat că cei doi s-au înțeles să aibă o ”căsnicie deschisă”, în care fiecare era liber să facă ce vrea și cu cine vrea.
”Toate vedetele de la Hollywood știu de acest aranjament, însă au reușit să țină departe de urechile publicului larg acest lucru. Nu avea nici o problemă cu faptul că Ashton flirta sau avea tot felul de relații. Au reușit să se înțeleagă până acum.Amândoi se respectau foarte mult și chiar se distrau”, a dezvăluit sursa.
Totuși, totul s-a schimbat când aventurile lui Ashton au devenit publice, iar acesta pare să fi fost motivul despărțirii lor.
”S-au distrat de minune și în compania altor femei… Clar au făcut și sex în grup, care a dus la partide de amor … fără Demi și care a dus în cele din urmă la divorț. Chiar îmi pare rău pentru ea”, a declarat o colegă de breaslă în timpul unei emisiuni.

Citește mai multe despre Demi Moore și Demi Moore - Ashton Kutcher, despărţire cu scântei pe Libertatea.

Comentarii