MENIU CAUTĂ
17 Feb. 2015 22:03 , de Alina Serea

DEZVĂLUIRI surprinzătoare despre ÎNCEPUTUL relației Andreei Marin cu Tuncay: ”A fost NAIV”

Distribuie

Andreea Marin are numai cuvinte de laudă la adresa soțului, care a reușit să o impresioneze cu deciziile pe care le-a luat, dar și cu dovezile de iubire. Diva susține că Tuncay a făcut mari sacrificii pentru a fi cu ea, iar acest lucru merită tot respectul.
„Începutul a fost cât se poate de frumos, dar şi naiv în acelaşi timp. Să laşi toată viaţa ta de până atunci în urmă, familia ta, cariera, ţara ta, practic tot ce te lega de trecutul tău şi să pleci într-o altă ţară pentru o femeie, care până la urmă nu îţi oferă garanţia fericirii, ci bazându-te  doar pe ce simţi tu. Nu ai nicio garanţie ca va fi bine în viitor. Mai mult decât atât, în momentul în care ne-am întâlnit, eu am ajuns să fiu o femeie complicată, pentru că am un copil, pentru că sunt o femeie care tocmai a împlinit 40 de ani, iar el are 29.
În cazul nostru, mulţumim lui Dumnzeu, nu înseamnă nimic, pur şi simplu ne-am potrivit şi a fost aşa o chimie între noi. Dar diferenţa de vârstă ar fi putut fi o problemă. Este o etapă nouă, foarte frumoasă din viaţă şi mult din ceea ce trăiesc se datorează i se datorează acestui om”, a declarat Andreea Marin în cadrul emisiunii ”Agentul VIP”.
Se pare însă că viața lui Tuncay nu a fost ușoară la venirea în România, mai ales că soția lui este una dintre cele mediatizate femei de pe plaiurile mioritice.
”Lui nu i-a fost uşor aici, s-a lovit de foarte ziduri. A trebuit să se adapteze la un nou mod viaţă, mai ales cu presiunea mediatică. Însă a avut o flexibilitate şi adaptare pe care pe mine m-a uimit şi o mare dragoste,” a mai povestit Andreea Marin, la emisiunea „Agentul VIP”, de la Antena Stars.

Citește mai multe despre Andreea Marin pe Libertatea.

Comentarii