MENIU CAUTĂ
18 Apr. 2018 19:25

Diana Dumitrescu, dincolo de imaginea publică. „Un om drept, cu coloană vertebrală, dar și cu multe alte defecte”

Distribuie

Diana Dumitrescu a explicat, într-un interviu, cum se consideră ea ca persoană, cu calități și defecte.

Diana Dumitescu, care a fost cerută în căsătorie, este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele de la noi. De-a lungul anilor a jucat în seriale de televiziune care s-au bucurat de mare succes la public.

Diana Dumitrescu, care își dorește să devină mamă, a acordat un interviu în care s-a descris pe sine cu calitățile pe care consideră că le are.

„Mă consider o femeie puternică, dar, în același timp, sensibilă. Cred că sunt un om drept, cu coloană vertebrală, dar și cu multe alte defecte… ca orice om de altfel! Aș fi o femeie complet fericită dacă ar apărea în viața mea un copil, îl așteptăm cu toată dragostea și sper să vină cât mai repede. Ca și artist… hmm… am avut multe proiecte și experiențe din care să învăț, dar omul cât trăiește, învață”, a declarat Diana Dumitrescu pentru libertateapentufemei.ro.

„Sunt în perioada în care îmi permit să aleg ce proiecte accept și ce nu, sunt independentă din punctul acesta de vedere, iar asta îmi oferă relaxare. Și cu cât sunt mai relaxată când lucrez, cu atât totul iese mai bine. Din punct de vedere personal, sunt extrem de fericită și sunt norocoasă că am lângă mine un bărbat care mă iubește, îmi susține orice alegere sau proiect, daaaar, cel mai important, îmi suportă toate hachițele”, a mai sps vedeta.


Citește și: DOCUMENT/ Statul a pierdut acțiunile la 25 de companii. Care sunt acestea și cum au fost pierdute


 

Citește mai multe despre calitati, caracterizare, defecte, Familie și proiecte pe Libertatea.

Comentarii