MENIU CAUTĂ

Diana Dumitrescu, live la Libertatea. Acum prezintă Eurovision România 2018, dar când a fost prima dată moderatoare | VIDEO

Distribuie

Actrița Diana Dumitrescu a fost în direct în redacția Libertatea, unde a vorbit despre cum se simte în postura de prezentatoare a Eurovision România 2018.

Diana Dumitrescu este prezentatoarea Eurovision România 2018, alături de Cezar Ouatu.  Despre această postură, de prezentatoare, a vorbit Diana Dumitrescu, care își dorește să rămână însărcinată, într-un live din redacția Libertatea.
„Aveam 16 ani când am început să prezint o emisiune la TV. Am vrut la tv, mi s-a părut o provocare și o onoare să prezint Eurovisionul. Ideea celor cinci finale mi-a surâs foarte mult. Am acceptat foarte fericită această propunere…

Am încercat asta cu cântatul, dar nu o fac profesionist. Am învățat și o fac punctual pentru anumite piese de teatru. Prezentatul este ceva mai simplu, parcă… Dup prima prezentare de la Eurovision am vrut să fac o postare, dar eram atât de obosită că nici chef să mă demachiez nu am mai avut”, a declarat Diana Dumitrescu.

Ea a mărturisit că la spectacolele la care joacă în această perioadă este înlocuită de Jojo, pe numele ei real, Cătălina Grama, cu care este foarte bună prietenă.


Citește și: EXCLUSIV/Petre Daea: ”În mai puțin de 8 ani, vom avea destui porci Bazna și Mangalița. Vom mânca mai sănătos”


 

Citește mai multe despre EuroVision și live pe Libertatea.

Comentarii