MENIU CAUTĂ
19 Ian. 2018 16:29

Diana Dumitrescu, pusă pe fapte mari. „Să rămân însărcinată”

Distribuie

Diana Dumitrescu a dezvăluit ce planuri mărețe are pentru anul 2018. Printre acestea și că își dorește să devină mămică pentru prima oară.
Diana Dumitrescu, care a fost cerută în căsătorie, este cunoscută telespectatorilor din țara noastră grație telenovelelor de succes în care a jucat.

Diana Dumitrescu, care anul trecut a împlinit 34 de ani, a făcut mărturisiri pe blogul personal.

Vedeta a vorbit despre planurile pe care le are anul acesta. Ea a dezvăluit că își dorește, printre altele, să devină mămică pentru prima oară.

„La trecerea dintre ani, la 12 noaptea am spus că îmi doresc 3 lucruri în 2018: să rămân însărcinată, să mănânc mai sănătos și să scriu mai des pe blog.
 
 Am început să mănânc sănătos (dar pe bune) de pe 8 ianurie. Să vedem cât mă ține.
 
Însărcinată încă nu sunt.
 
Și să văd cât de des o să scriu pe blog!…

Anul acesta voi prezenta EUROVISION 2018 alături de Cezar Oatu.  Sunt suuuper happy că se întâmplă acest lucru, pentru că să lucrez pentru Televiziunea Română la un proiect de o asemenea amploare este o mare relizare și onoare pentru mine.
 
Debutăm cu show-ul duminică, 21 ianurie, la Focșani în direct de la oră 21:00.

Sunt super emoționată cu tot ce se întâmplă acum în viața mea, iar proiectul Eurovision pur și simplu mă face să transpir. Sper să mă ridic la așteptările voastre și să fac treabă bună acolo”, a afirmat Diana Dumitrescu.


Citește și: AUDIO/ Klaus Iohannis a întrerupt emisia unui post de radio. De vină…pauzele prea lungi din discurs


 

Citește mai multe despre planuri pe Libertatea.

Comentarii