MENIU CAUTĂ

Cum și-a aniversat Diana Dumitrescu ziua de naștere. „Am cele mai dilii suori, am cel mai tâmpițel frate”

Distribuie

Diana Dumitrescu a împlinit sâmbătă, 30 septembrie 2017, 34 de ani. Vedeta a petrecut în familie, alături de cei dragi.

Diana Dumitrescu, care este cunoscută publicului din țara noastră grație telenovelelor în care a jucat de-a lungul timpului, a fost căsătorită cu Ducu Ion. Ea a fost cerută de nevastă de actualul ei iubit, afaceristul Alin Boroi, cel în persoana căruia pare să-și fi găsit sufletul pereche.

Pe 30 septembrie, Diana Dumitrescu, care a mărturisit că se teme că nu va avea copii, și-a aniversat ziua de naștere. I-au fost alături cele mai dragi persoane din viața ei.

„Am împlinit o frumoasa vârstă de 30+ și am ales să mi-o petrec cu ai mei. M-am simțit aproape ca în copilărie, pentru că de atunci nu mi-am mai serbat ziua de naștere cu familia. Sunt un om fericit. Sunt un om norocos. Am cea mai tare mama ever, am cele mai dilii surori, am cel mai tâmpițel frate( ăruia i-am simțit lipsa zilele astea), am cea mai tare nepoțică si cel mai mișto iubit din lume(nu glumesc, multe fetele îl vor)!

Dar, am și cei mai cool prieteni și le mulțumesc din suflet pentru toate urările, pentru toate mesajele și gandurile bune și sunt fericită că vă am în viața mea! Poate că pare un mesaj lacrimogen de facebook sau instagram, dar nu asta era intenția, ci voiam sa transmit (știți ca eu nu fac asta prea des, mai ales pe fb) că eu chiar sunt un om norocos și îi mulșumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat și m-a învățat până la vârsta asta!
La mulți ani, mie! Și să tot fie frumoși și plini ca până acum! ❤️??
Te iubesc, tata!

P.S. Mulțumesc! Tortul a fost o minunăție! Fix pe sufletul meu!”, a spus Diana Dumitrescu.


Citește și: Matilda Pascal Cojocărița, petrecere aniversară cu lăutari și 30 de feluri de mâncare. Zi de naștere cât o nuntă!


 

Citește mai multe despre Aniversare, petrecere și zi de nastere pe Libertatea.

Comentarii