Mergi direct la conținut »
Divorț și nuntă în familia Becali! Nepotul Vasi se desparte de consoartă, fiica Teodora se mărită!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Divorț și nuntă în familia Becali! Nepotul Vasi se desparte de consoartă, fiica Teodora se mărită!

Divorț și nuntă în familia Becali! Nepotul Vasi se desparte de consoartă, fiica Teodora se mărită!

Nepotul favorit al latifundiarului din Pipera are probleme în familie, dar Gigi Becali are și motive de bucurie, pentru că fiica lui cea mare, Teodora, se mărită în octombrie.

De Petre Dobrescu,

Vasile Geambazi, patronul în acte al FCSB până acum câteva săptămâni, când a cedat acțiunile, este nepotul favorit al lui Gigi Becali, cel căruia latifundiarul din Pipera i-a lăsat pe mână o serie de afaceri.

Modestia, seriozitatea și pregătirea profesională a acestuia, fiind unul dintre cei mai școliți dintre nepoții săi, absolvent al unei facultăți de marketing, l-au făcut pe Gigi să-l transforme în mâna sa dreaptă.

Vasi, cum este cunoscut în lumea fotbalului, s-a implicat serios în punerea pe picioare a FCSB Academy și se ocupă îndeaproape de juniorii talentați ai clubului. De asemenea, sprijină din umbra divizionara secundă Academica Clinceni, care vizează promovarea în Liga 1.

Timpul petrecut însă la baza din Berceni, acolo unde stă în cea mai mare parte a zilei, îl va costa însă, se pare, căsnicia.

După ani fericiți petrecuți alături de frumoasa sa soție, Alina, cu care are doi copii, Geambazi are acum probleme familiale. Consoarta sa a fost cea care a pus divorțul pe tapet și, oricât de afectat pare a fi tânărul afacerist, se pare că nu mai există cale de întoarcere.

Apropiați de-ai acestuia din lumea fotbalului povestesc chiar că problema separării oficiale dintre cei doi a ajuns și la urechile lui Gigi Becali.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

Gigi a încercat să medieze despărțirea

Aflat pe post de mediator, acesta ar fi avut o primă discuție cu Alina, la palat, care l-a anunțat că nu are nici o pretenție financiară și că nu vrea nimic din averea familiei!

Gigi Becali vrea să câștige Liga Campionilor cu ajutorul Domnului! ”Vreau să câştige Dumnezeu prin mine!”

Gigi Becali

Libertatea a încercat să-l contacteze pe Vasi, la telefon, pe Whatsapp, însă, deși a văzut mesajele, a refuzat să comenteze.

Este fiul surorii sale

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi Becali, sora lui Gigi, și al lui Constantin Geambazi. La începutul anului 2013, nepotul lui Gigi era despăgubit de stat cu  peste 65 de milioane de euro, în urma unui proces pe care acesta l-a câștigat, privind un teren de peste 20 de hectare din Voluntari, care fusese retrocedat.

Dacă Vasi e în prag de divorț, Teodora, fata cea mare a latifundiarului din Pipera, va face nuntă în toamnă, în luna octombrie.

Teodora ia un machidon

Tânăra a fost cerută în căsătorie de iubitul ei Mihai Theodor Mincu, 28 de ani. Tânărul provine dintr-o familie de machidoni și e supranumit “prinţişorul din Dobroeşti”.

“Eu i-am zis fetei: Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut. Dar am încredere că va face numai bine”, a declarat Becali pentru evz.ro.

Close
Închide
  Close