Mergi direct la conținut »
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Dl Problemă se-ntoarce “Bogat”. După 20 de ani de la ultimul său hit, a filmat un videoclip cu Duckadam și Belodedici

Dl Problemă se-ntoarce “Bogat”. După 20 de ani de la ultimul său hit, a filmat un videoclip cu Duckadam și Belodedici

La 20 de ani de când dădea tonul petrecerilor românești cu marele său succes “Senorita (Beau, beau)”, Dl Problemă se întoarce cu o piesă nouă, intitulată “Bogat”. O piesă în care nu face paradă cu banii săi, cum s-ar putea crede, ci cu mulțimea de prieteni pe care-i are.

De Florian Gheorghe,

Dl Problemă încearcă să revină în muzică, după ce-a văzut că alți colegi de generație și-au luat inima în dinți și au reîncălzit ciorba. Iar toți cei cu care s-a împrietenit de-a lungul vremii au decis să-l sprijine în demersul său.

Miodrag Belodedici apare în noul videoclip al lui Problemă

Bogdan Tașcău, cum se numește cântărețul în realitate, și-a filmat videoclipul pentru cea mai nouă piesă a sa cu peste 20 de prieteni, toși celebri: legendarii fotbaliști Helmut Duckadam și Miodrag Belodedici, cântăreții Adrian Enache, Aurelian Temișan, Tavi Clonda, Rareș Varniote și Nico, actrița Monica Davidescu, dansatorul Cornel Păsat, fostul campion la sporturi de cotact Ciprian Sora, fostul prezentator TV Dan Cruceru, trupa Alb-Negru (Andrei Ștefănescu și Kamara), echipa de la Noaptea Târziu și mulți alții.

Dl Problemă speră să dea lovitura cu noua sa piesă. Dacă nu va reuși, se va-ntoarce la ce-a făcut în ultima vreme. Îmnpreună cu soția, Bogdan a pus bazele unei școli de dezvoltare personală, el activând în cadrul acesteia ca specialist în team-building-uri corporate și training-uri tematice.

Close
Închide
  Close