Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dragoș Bucur le-a devenit șef lui Andi Vasluianu și lui Dan Bordeianu. I-a angajat profesori la școala lui de actorie

Dragoș Bucur le-a devenit șef lui Andi Vasluianu și lui Dan Bordeianu. I-a angajat profesori la școala lui de actorie

Colegi la PRO TV, unde unul prezintă emisiunea “Visuri la cheie”, iar celălalt joacă în serialul “Profu”, Dragoș Bucur și Andi Vasluianu au o relație de șef-angajat în afara trustului din Pache Protopopescu. Dragoș l-a angajat pe Andi ca profesor la școala lui de actorie. La fel a procedat și cu Dan Bordeianu.

De Andreea Romaniuc Archip,

Libertatea: De mâine, 11 septembrie, revii la “Visuri la cheie”. Ce ai făcut în anul în care ai lipsit de pe micul ecran?

Dragoș Bucur: Am avut două proiecte în afara țării și am plecat împreună cu Dana și cu copiii. Am profitat de pauzele din filmare și am hălăduit prin Olanda și Irlanda cu rulota. Mi-am mai făcut câteva renovări pe la casă, am început să dezvolt alte proiecte cinematografice și mi-am văzut de școala de actorie.

– Apropo de școala de actorie: cum ești ca profesor? Și cine mai predă acolo, în afară de tine?

I-am avut profesori pe Cătălin Naum și Mircea Albulescu și, acum, după 20 de ani de la terminarea facultății, îmi sună în urechi sfaturile primite de la ei și mă minunez de adevărul lor. Mi-aș dori să am măcar o fărâmă din talentul lor de pedagogi și încerc să dau mai departe cât pot din experiența și învățăturile primite de mine de-a lungul anilor. Anul acesta ne mărim oferta, vom avea cursuri de actorie de film, de regie, imagine, montaj, actorie de teatru și actorie pentru copii și adolescenți, iar echipei noastre i se vor alătura Andi Vasluianu, Dan Bordeianu, Vivi Drăgan Vasile, Alex Sterian, Mihai Codleanu, Andrei Mateiu și Eduard Dumitru.

Interesele din spatele zborurilor private care duc sute de îngrijitoare din România la muncă în Austria, în plină pandemie. Oficial, sunt „repatriate”
Recomandări

Interesele din spatele zborurilor private care duc sute de îngrijitoare din România la muncă în Austria, în plină pandemie. Oficial, sunt „repatriate”

 

– Revenind la emisiunea pe care o prezinți: ai ajuns să te implici personal, separat de proiectul TV, în cazurile sociale care ajung la “Visuri la cheie”?

Da, dar din păcate nu suficient. Îi admir pe cei care își dedică o parte importantă din viața lor pentru astfel de acțiuni. Alex Tache este o persoană pe care am cunoscut-o la emisiune, a ajutat un băiat dintr-unul dintre cazurile “Visuri la cheie”. Acum, același Alex are el însuși nevoie de susținere pentru un proiect, construcția unei case în care să cazeze și să crească 16 copii. Vă invit pe toți să faceți un mic gest de bunăvoință și să îl ajutați pe Alex să ajute.

– Că tot vorbești de copii: ai trei acasă. Cum ești ca tată? Cum faci să găsești timp pentru ei?

– Asta este adevărata provocare a vieții. Din fericire, îmi place să petrec timp cu copiii mei, îmi place să mă joc, să lucrez cu ei, să inventez lucruri și să le acord timp. Așa că solicitările lor devin ușor distracție. 

Dragoș Bucur

– Intenționați să vă măriți familia sau formula doi adulți + trei copii este ideală?

– Nu ne-am gândim să ne mărim familia, deși mai avem un loc în rulotă. (râde)

– Toamna asta, în ce filme sau spectacole te vedem? 

Cred că se va lansa filmul “Urma”, debutul în lungmetraj al lui Dorian Boguță, film în care joc un personaj foarte interesant. Vă recomand să nu îl ratați.

Close
Închide
  Close