Mergi direct la conținut »
Drama din viața Claudiei Pătrășcanu. Fratele ei a fost lovit la cap la naștere și a rămas cu sechele pe viață
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Drama din viața Claudiei Pătrășcanu. Fratele ei a fost lovit la cap la naștere și a rămas cu sechele pe viață

Drama din viața Claudiei Pătrășcanu. Fratele ei a fost lovit la cap la naștere și a rămas cu sechele pe viață

Este tot timpul cu zâmbetul pe buze, dar Claudia Pătrășcanu are un secret dureros în familia sa.

De Dana Aramă,

Claudia Pătrășcanu, Claudia ex-Sexxy, este o cunoscută cântăreață din țara noastră.

Vedeta este mereu cu zâmbetul pe buze, oriunde apare, și plină de veselie și energie. Dar, cu toate acestea, artista ascunde o dramă în spatele zâmbetului.

Claudia Pătrășcanu, care este căsătorită cu Gabi Bădălău, are un frate, Eugen, care a rămas cu sechele în urma unui accedint suferit la naștere, la spital.

Despre această dramă din familia sa, Claudia Pătrășcanu, care are doi băieți – Gabriel și Nicolas, a vorbit extrem de rar. Atunci când și-a deschis sufletul, cântăreața a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, cu fratele său.

Fratele ei, Eugen a fost lovit la cap, la naștere, de către personalul medical, motiv pentru care acesta a rămas cu sechele pe viață: creierul său nu s-a dezvoltat complet și nu poate duce o viață normală.

”La naștere l-au scăpat jos, a fost o lovitură destul de puternică la cap. Este foarte atașat de mama mea, locuiește în Constanța. Îmi doresc ca Dumnezeu să-l ajute să se facă bine.

Fratele meu este sufletul meu și rar vorbesc despre el pentru că este un subiect sensibil pentru mine. Este cel mai bun om pe care l-am cunoscut în viața mea.
Îi mulțumesc lui Dumnezeu că este lângă mine și nu îmi doream alt frate.

Pe mama o respect pentru ca nu a vrut sa il dea la o școală ajutătoare. Întotdeauna s-a comportat cu el la fel cum s-a comportat cu mine. Are un defect de vorbire, nu leagă prea bine cuvintele”, spunea Claudia Pătrășcanu.


Citește și: Atunci și Acum: Călin Popescu Tăriceanu, de la pasiunea pentru mașini, la adversar declarat al președintelui Iohannis


 

Close
Închide
  Close