MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

E CLAR! Nu mai sunt ŞANSE DE ÎMPĂCARE! „Nu mai împart acelaşi pat nici acasă, nici la hotel”

Distribuie

Ellie White îşi planificase nunta încă de anul trecut, eveniment pe care l-a anunlat, aparent, pentru a se concentra asupra carierei. În realitate, adevărul pare să fie cu totul altul. Vedeta nu s-ar mai înţelege cu Doru Tinca (34 de ani), bărbatul cu care are un fiu, pe Mihăiţă. Conform site-ului ziarulring.ro, Ellie ar avea probleme cu tatăl copilului ei, din cauza geloziei şi a faptului că acesta îşi doreşte să controleze afacerile şi cariera artistei, care merg, de altfel, foarte bine.
Potrivit aceleiaşi surse, care citează prieteni din anturajul solistei, ea şi Doru deja nu mai împart acelaşi pat de câteva luni, problemele din viaţa lor devenind tot mai grave.
„Nu înţeleg exact ce se întâmplă şi sper să fie doar un episod care să treacă de la sine. Copilul şi afacerile în care sunt asociaţi îi ţin acum împreună, altfel erau deja despărţiţi şi se vedeau doar la concerte. Nu mai împart acelaşi pat nici acasă, nici la hotel, iar când sunt împreună, vorbesc strictul necesar (…) Există dificultăţi grave între ei, dar pe plan profesional le merge bine. Nu vor să renunţe la ce au construit şi, astfel, sunt nevoiţi să muncească împreună. Unul fără altul n-ar mai face aceiaşi bani, iar de suferit ar avea fiecare în parte şi cel mai mult fiul lor, Mihai. Deşi apartamentul în care locuiesc e cumpărat împreună, el vrea să se mute pentru o perioadă tot în zonă, cu chirie. A vrut, de câteva ori, să facă acest pas, dar s-a răzgândit de dragul lui Mihăiţă. Ar prefera soluţia asta pentru a nu se ajunge la violenţe fizice. Amândoi sunt afectaţi, pentru că tensiunile au apărut încă de acum trei luni, chiar dacă în public au ascuns totul pozând într-un cuplu fericit”, au mărturisit prietenii lui Ellie White.
Citeşte şi:

 

  • Ellie White, ”masterchef” pentru iubitul Doru Tincă
  • ŞOC! Trebuia să se mărite sâmbătă, dar O CUNOSCUTĂ CÂNTĂREAŢĂ de la noi ŞI-A AMÂNAT NUNTA! Vezi care este MOTIVUL!

Citește mai multe despre Ellie White pe Libertatea.

Comentarii