Mergi direct la conținut »
E grea viața cu 6 copii! Anca Serea a găsit, în sfârșit, o bonă și și-a adus și mama să o ajute
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > E grea viața cu 6 copii! Anca Serea a găsit, în sfârșit, o bonă și și-a adus și mama să o ajute

E grea viața cu 6 copii! Anca Serea a găsit, în sfârșit, o bonă și și-a adus și mama să o ajute

Viața cu 6 copiii este frumoasă, dar și complicată pentru Anca Serea și Adrian Sînă, care trebuie să facă față cerințelor și provocărilor fiecărui membru al familiei. Prin urmare, un ajutor extern le este necesar.

De Andreea Romaniuc Archip,

În urmă cu trei săptămâni, Anca Serea anunța că e în căutare de bonă, principala cerință fiind ca femeia să iubească foarte mult copiii. Vedeta se bazează și pe ajutorul necondiționat al mamei sale, care se simte cel mai bine în mijlocul nepoților. În toată această perioadă, Anca a primit foarte multe cereri pentru job, iar în urma întrevederilor a găsit și persoana potrivită. “Este o doamnă drăguță, am cunoscut-o”, ne-a spus Adrian Sînă, semn că soția lui a avut mână liberă în alegerea dădacei.

“Bona noastră o să plece acum, la 1 decembrie, și am găsit pe cineva, în urma unui interviu. Este o doamnă fostă educatoare și copiii sper să o iubească și dânsa să iubească foarte mult copiii”, a declarat, pentru Libertatea, Anca Serea. Familia Serea-Sînă și-a schimbat domiciliul, alegând să se mute într-o vilă mult mai spațioasă, în care fiecare copil să aibă dormitorul său.

Momentan, ei stau cu chirie, iar pentru părinți contează foarte mult ca moștenitorii să aibă tot confortul necesar. “Mama are camera ei pregătită la noi, dar are și casa ei, se va muta și ea la casă nouă”, a adăugat Anca Serea. 

Video: Robert Hanciarec

Close
Închide
  Close