De Livia Lixandru,

Dada (așa cum își numesc aromânii bunica) a crescut-o  și a sfătuit-o pe artistă, încă de mică, să cânte muzică armânească și să ducă mai departe tradițiile.

Elena lansează azi un moment extrem de emoționat din timpul concertului susținut pe 23 mai, anul trecut, acela în care, plângând amintește de bunica sa, de cuvintele pe care i le-a spus de-a lungul timpului și de dorința ei de a o vedea pe o scenă mare, în față unui public, cântând în limba pe care a învățat-o de mică, chiar de la ea.

„Ce vine din suflet ajunge la suflet!”. Asta îmi spunea Dada când eram mică. Pe măsură ce au trecut anii, mi-am dat seama că despre asta este de fapt viața, despre bucuria de a dărui. Acest album și acest concert îi sunt dedicate ei, celei care m-a crescut, celei care m-a învățat să vorbesc armânește, să iubesc muzica și tradițiile aromâne, celei care m-a iubit atât de mult… Bunica mea.

Ea mi-a spus mereu că trebuie să lupt, să nu mă las, să arăt cine sunt și mă bazez pe propriile forțe. Dada și-a dorit să cânt despre rădăcinile mele și să duc tradițiile mai departe.

Sunt fericită să îi pot împlini visul și știu cât de mult s-ar fi bucurat pentru mine. Sunt oameni care nu pleacă de lângă noi niciodată, pentru că îi păstrăm mereu în gânduri și amintiri. Cred că fiecare dintre noi are un suflet pe care îl va simți mereu aproape, pe care îl va purta veșnic în inimă. Pentru ei toți, să aprindem în seara asta stelele”, a spus Elena Gheorghe.

Piesă “Ma ți s-adar” este o baladă armenească și nu este nevoie să-i știi neapărat traducerea, pentru că linia melodică și ritmurile chitarei emoționează și trezesc sentimente, amintiri frumoase în oricare dintre noi… Așa cum a spus și artista, “sunt oameni care nu pleacă niciodată dintre noi”.

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși