Mergi direct la conținut »
Elena Gheorghe, omagiu adus bunicii ei. „Mi-a spus să scot și un album de muzica armânească”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Elena Gheorghe, omagiu adus bunicii ei. „Mi-a spus să scot și un album de muzica armânească”

Elena Gheorghe, omagiu adus bunicii ei. „Mi-a spus să scot și un album de muzica armânească”

Elena Gheorghe pregătește pas cu pas evenimentul care poartă numele hitului lansat la sfârșitul anului trecut. „Luna Alba” este invitația lansată pe 23 mai la Sala Palatului, un concert cu muzică și tradiții aromâne și un prilej perfect pentru lansarea celui de al doilea album de muzică armânească  semnat de artistă.

„Dada a fost o persoana foarte specială în viața mea. Mereu a crezut în  mine si m-a ambiționat, mi-a dat curaj. Încă de când am început proiectul meu solo, mi-a spus să scot și un album de muzică armânească, să arăt oamenilor cine sunt și de unde vin, să le dau să guste din folclorul armânesc care este atât de dulce și de pozitiv. În 2008 am lansat “Lilicea vreariei” iar acum odată cu spectacolul  de la Sala Palatului voi lansa și cel de al doilea album  „Luna albă, „Pamporea”, „Un trandafir creaști la firida mea”, „Ela Ela” vor fi doar o mica parte din melodiile care vor răsuna Sala Palatului.

Citește și

EXCLUSIV | Corespondență din Paris de la Oana Moisil: ”Aici arde Notre-Dame! Pe tot coridorul de la etajul meu miroase tare a ars”

Close
Închide
  Close