MENIU CAUTĂ

Elena Merișoreanu, despre moartea Denisei Manelista. „Nu am putut să o văd”

Distribuie

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu a vorbit despre Denisa Manelista, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Elena Merișoreanu nu a putut să meargă la înmormântarea Denisei Răducu, al cărei nume de scenă era Denisa Manelista.

Cu toate acestea, soțul artistei a fost prezent la nefericitul eveniment. Elena Merișoreanu a vorbit despre Denisa Manelista, care a încetat din viață duminică 23 iulie, în cadrul unui interviu pe are l-a acordat pentru emisiunea prezentată de Mihai Morar la Antena Stars.

„O seară tristă. Astăzi a plouat… Eu ca mamă, ca bunică, regret din suflet. Am cunoscut-o la emisiunile voastre. Am cunoscut-o la filmări, la spectacole. Nu am fost prietenă cu ea. Regret că a plecat prea devreme dintre noi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Familia va trece cu greu peste această tragedie care s-a abătut asupra lor. Nu am putut să o văd”, a declarat Elena Merişoreanu.

„Mie îmi place să păstrez omul în memorie aşa cum o ştiu eu. Dumnezeu să-i presare spre ceruri cu tot ce e mai frumos, să aibă cale luminată în Ceruri. Era în plin ascensiune, era un copil minunat, dar asta e. Poate a iubit-o Dumnezeu mai mult decât noi pământenii. Soţul meu a fost la înmormântare”, a mai spus binecunoscuta interpretă de muzică populară.


Citește și: EXCLUSIV/ Vedetele se sparg în fițe la Mykonos. Delia și fostul ginere al lui Băsescu frecventeză cluburi unde șampania ajunge la 125.000 de euro


Citește mai multe despre Denisa Manelista, denisa raducu și inmormantare pe Libertatea.

Comentarii