Mergi direct la conținut »
Eminem, speriat de moarte: în toiul nopții, o persoană necunoscută a intrat peste el în casă. Cum a reacționat raperul și cine era, de fapt, hoțul
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme

Eminem, speriat de moarte: în toiul nopții, o persoană necunoscută a intrat peste el în casă. Cum a reacționat raperul și cine era, de fapt, hoțul

Celebrul raper american de 47 de ani a trăit, recent, clipe de groază: s-a trezit, în toiul nopții, cu o persoană străină intrată peste el în casă, a dezvăluit TMZ!

De Mihai Toma,

Eminem a mărturisit că a fost trezit de alarma de securitate. S-a dus să vadă ce se întâmplă și l-a găsit pe intrus în sufragerie.

Deși acesta a reușit să fugă, poliția, alertată, a reușit să-l prindă foarte repede.

Se presupunea că e vorba de un hoț, anchetatorii au anunțat că au de-a face, de fapt, un fan care dorea să-l vadă pe artist în carne și oase.

View this post on Instagram

TMZ reveals that #Eminem came face-to-face with a home intruder who managed to make it inside his Detroit home while he was sound asleep. The incident went down earlier this month at 4 a.m. Matthew David Hughes, 26, allegedly entered the home by smashing a kitchen window. An alarm went off but the rappers security was unaware of the situation. The 47-year-old rapper woke up and confronted the intruder in his living room, who reportedly had no intentions of stealing anything from the property. His only intentions were to meet his favorite rapper. Security finally came to Ems aid after being called. Hughes was arrested and charged with first-degree home invasion and malicious destruction of a building.

A post shared by underground-talk (@undergroundtalkradio) on

Intrusul era un fan. A fost reținut și pus să plătească o cauțiune de 50.000 $

Matthew David Hughes, intrusul de 26 de ani, a fost închis la Condado (Macomb, Michigan) și trebuie să plătească o cauțiune de aproximativ 50.000 de dolari pentru a fi eliberat. Din cauză că folosit un bolovan pentru a intra în casă prin fereastra bucătăriei, acesta este acuzat de spargere, pătrundere prin efracție și distrugere.

Close
Închide
  Close