De Denisa Macovei,

Cătălin Măruță prezintă în fiecare zi, de luni până vineri, în regim live, de la ora 15.00 la 17.00, emisiunea „La Măruță”, la concurență pe același tronson orar cu emisiuna „Teo Show” de la Kanal D.

În cei 12 ani de când moderează acest format, s-a bucurat de anii lui de glorie, nici un post concurent neavând șansa să-l ajungă ca rating. Chiar dacă mai avea emisii nereușite și zile când era pe locul doi, când se trăgea linie, era în topul preferințelor publicului.

Lucrurile s-au schimbat însă în ultimul timp: audiența lui e în cădere liberă. O vreme, șefii au sperat că-și va reveni, dar acum dau semne că răbdarea li s-a terminat. La postul din Pache Protopopescu, orice cădere de audiență reprezintă un serios semnal de alarmă.

Iar faptul că emisiunea lui Cătălin Măruță a fost detronată de cea a lui Teo Trandafir, în ultimele zile, i-a făcut pe oficiali să-și pună un mare semn de întrebare.

Dacă în perioada de glorie îl lăudau și îl răsplăteau pe măsură pe Cătălin – la un moment dat, umbla zvonul că ar încasa de la PRO TV în jur de 15.000 de euro lunar -, acum, mai-marii au decis să-l bage în ședință și să-i atragă atenția că trebuie să caute soluții pentru revigorarea emisiunii, altfel existând riscul să scoată show-ul din grilă.

Într-un punct de vedere sosit ulterior publicării acestui articol, PRO TV neagă informațiile și ultimatumul pe care l-ar fi primit Cătălin Măruță.

Citeşte şi:

Cătălin Măruță a licitat două tricouri de campion cu 5.500 de euro la un eveniment caritabil. Racheta Simonei Halep a fost adjudecată cu 5.000 euro!

Andra, în costum de baie. Una dintre rarele ocazii când se afișează așa!

Andra și Cătălin Măruță, sărut pasional pe platourile de televiziune. „Cam ca la prima întâlnire” | FOTO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor