MENIU CAUTĂ

Enrique Iglesias, despre momentele de criză din relația cu Anna Kournikova. Ce a făcut ca rusoaica să-l ierte | VIDEO

Distribuie

Cântărețul spaniol Enrique Iglesias a făcut dezvăluiri din relația pe care o are cu fosta jucătoare rusă de tenis Anna Kournikova. Artistul a vorbit despre momentele de criză din cuplul lor.

Cântărețul iberic și-a deschis sufletul în timpul unui spectacol pe care l-a susținut la Auditorio Nacional din Ciudad de Mexico.

„Sunt de peste 17 ani cu iubita mea. Au fost și momente bune și momente grele. Momente când îi vine să mă trimită la… când, gata, nu mai vrea”, a spus Enrique Iglesias.

Artistul a dezvăluit că au existat momente când relația lor a fost la un pas să se destrame. El a povestit cum a reușit să o facă pe rusoaică să-l ierte și să meargă mai departe împreună.

„A fost o dată sau chiar de două ori când mi-a spus: gata! și îmi amintesc că am scris melodia „Enamorado por primera vez” pentru a a cere iertare. Asta e terapia mea, să scriu melodii”, a mai povestit Enrique Iglesias.

N

Enrique Iglesias, în vârstă de 43 de ani, este un cunoscut cântăreț, fiul celebrului artist spaniol Julio Iglesias. Din anul 2001, Anna Kournikova formează un cuplu cu cântărețul spaniol Enrique Iglesias. Cei doi au împreunpă gemeni, Nicholas și Lucy, care au venit pe lume în decembrie 2017.

FOTO: Hepta


Citește și:

Sorina Pintea: „Tehnocraţii au trimis doar doi mari arşi în afara ţării. Anul trecut, ministerul a trimis 9, iar anul acesta deja 6!”

Citește mai multe despre anna kournikova, Enrique Iglesias, Cuplu și dezvaluiri pe Libertatea.

Comentarii