Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Adevăratul motiv al vizitei Monicăi Gabor în România. I-a îndeplinit dorința lui Ion Columbeanu!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ Adevăratul motiv al vizitei Monicăi Gabor în România. I-a îndeplinit dorința lui Ion Columbeanu!

Adevăratul motiv al vizitei Monicăi Gabor în România are legătură cu moștenirea lăsată de fostul său socru, pentru Irina.

De Ana Maria Păsat,

Adevăratul motiv al vizitei Monicăi Gabor în România

Atunci când este vorba despre fiica lor, Monica Gabor și Irinel Columbeanu lasă la urmă toate animozitățile din trecut. Irina a crescut și ambii ei părinți fac tot ce este mai bine pentru aceasta. Recent, omul de afaceri și-a înfrânt toate temerile și și-a dus fiica în America. Asta doar pentru a o vedea fericită alături de mama sa. Acum, a venit rândul Monicăi să facă drumul până în Romțnia, și  tot pentru fiica sa.

Moni și Iri, împreună la notar

Mai precis, foștii soți Columbeanu au mers împreună la notar, pentru a-i pune la adăpost averea Irinei. Cum aceasta este minoră, părinții au fost cei care au făcut toate cele necesare ca moștenirea lăsată de Ion Columbeanu nepoatei sale să devină a acesteia și-n acte. În plus, nimeni nu ar avea dreptul să se atingă de niciunul dintre bunurile ce-i vor reveni fetei la împlinirea vârstei de 18 ani. Practic, atât Moni, cât și Iri, i-au îndeplinit dorința lui Ion Columbeanu. Acesta, nu de puține ori, înainte să moară, spunea că toată averea sa îi va rămâne Irinei.

EXCLUSIV | Orban, despre fotografia controversată: „Era ziua mea, au venit câțiva colegi să-mi facă o surpriză și i-am servit, cum e normal, cu un pahar de ceva”
Recomandări
EXCLUSIV | Orban, despre fotografia controversată: „Era ziua mea, au venit câțiva colegi să-mi facă o surpriză și i-am servit, cum e normal, cu un pahar de ceva”
 

La rându-i, și Irinel și-a dat acordul ca fiica sa să meargă din nou, în America, pentru a-și mai petrece încă o vacanță cu mama sa.

Adevăratul motiv al vizitei Monicăi Gabor în România: Irina și Miriam!

Monica Gabor se află de ceva timp în România. Unul dintre primele lucruri pe care le-a făcut a fost nu doar s-o vadă pe Irina, de care-i era foarte dor, dar și pe Miriam.  Aceasta e fetița de câteva luni a Mădălinei Apostol, buna sa prietenă. Vedeta o cunoscuse pe micuță doar din poze și din filmulețele pe care amica sa i le trimitea. Și a prins imediat drag de bebelușă. Motiv pentru care, Moni nu a ezitat nicio secundă când s-a cazat în apartamentul prietenei sale. Acolo o are aproape pe Miriam și primește și vizita fiicei sale. Irina  o iubește și ea foarte tare pe fetiță. De când a venit în țară, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a avut grijă de Miriam, a fost la cumpărături cu mămica acesteia, sfătuind-o ce produse trebuie să achiziționezae.

CITEȘTE ȘI:

Monica Gabor face pe bona în România!

Close
Închide
  Close