Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Ăsta, da, chin! Adevăratul regim cu ajutorul căruia Prodanca a slăbit 10 kg
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Ăsta, da, chin! Adevăratul regim cu ajutorul căruia Prodanca a slăbit 10 kg

EXCLUSIV/ Ăsta, da, chin! Adevăratul regim cu ajutorul căruia Prodanca a slăbit 10 kg

După operația de schimbare a silicoanelor, Anamaria Prodan s-a topit văzând cu ochii. Brusc, picioarele și talia ei s-au subțiat și ea a afișat într-o formă de zile mari. Dar cum?

De Sabina Ivănică,

Mulți s-au grăbit să pună scăderea ponderală pe recuperarea după intervenția la nivelul bustului suferită în Turcia. Însă, chiar ea confrimă că este vorba despre un regim rapid și foarte eficient la care apelează de câte ori scapă greutatea de sub control. Și de data asta tot cu el a ajuns să cântărească 59 kg la o înălțime de 1,70, cu 10kg mai puțin decât înainte să-l înceapă. Nu este ușor, ba chiar chinuitor și, mai mult decât limpede, nu oricine îl poate urma.

2

”Este, de fapt, un regim de detoxifiere. Se numește master detox și durează cel puțin 7 zile. Eu atât am putut să-l țin”, explică Prodanca.

Și acum, să vedem de ce e așa greu…

”În toate aceste zile, nu consum decât sucuri verzi din fructe și legume. Absolut nimic de mâncare, nimic solid din altă gamă de alimente”, descrie ea.

Practic, multe frunze și crudități trecute prin storcător.

Și pentru că vrea să mai dea jos puțin și să-și mențină metabolismul alert, Anamaria Prodan a inrtat în a doua rundă de detoxifiere, de data aceasta asistată de specialiști, într-un complex specializat din Turcia.

FOTO: Gabi Pătruț

Close
Închide
  Close