MENIU CAUTĂ
21 Aug. 2018 10:00

EXCLUSIV/ Bianca Drăgușanu face bani și când stă la plajă. A rămas fără emisiune, dar s-a ales cu mii de euro

Distribuie

A rămas fără emisiunea de la Kanal D și suferă că nu mai este pe micul ecran, însă Bianca Drăgușanu face bani și când stă la plajă. Fosta prezentatoare TV are atât de multe contracte de imagine astfel încât este nevoită să muncească chiar și în weekend.

În perioada când prezenta „Te vreau lângă mine”, Bianca Drăgușanu avea un program atât de încărcat încât se ruga zilnic ca ziua să aibă mai mult de 24 de ore pentru a le putea face pe toate. Chiar dacă era într-o continuă agitație, Bianca nu se plângea absolut deloc, ba chiar îi făcea plăcere pentru că era și remunerată pe măsură. Totuși, în perioada în care a fost pe micul ecran, Bianca a pierdut și câteva contracte de imagine pentru că efectiv nu avea cum să le onoreze. Majoritatea celor care vor să-și asocieze imaginea cu ea își și doresc să o aibă pe Bianca în locația lor pentru a le face reclamă în mod direct.

Așa se face că, de când a rămas fără job, contractele au început să devină din ce în ce mai multe. În plus, odată cu creșterea considerabilă a contului de Instagram al fiicei sale, Sofia, Bianca vrea să înceapă colaborări și cu brand-uri care comercializează haine pentru copii și jucării educative.

Bianca Drăgușanu face bani din contractele de imagine

Așa că, deși șomeră, Bianca face bani mai mulți ca niciodată. Ce-i drept, de când s-a lansat în showbizz, Drăgușanu a știut să-și vândă imaginea și să negocieze „la sânge” contracte cu diverse firme. Astfel că, în momentul de față, Bianca face bani chiar și atunci când pare că se duce la plajă să se bronzeze. În fiecare zi, blonda are programat câte un brand de promovat: când nu este la salon de înfrumusețare, merge la sala de antrenamente, apoi trece în agendă un brand care comercializează extensii de păr și peruci, merge la SPA, mai testează niște tratamente corporale, ca apoi să termine săptămână cu prezența la vreun eveniment sau la o prezentare de modă. În plus, Bianca își mai rotunjește veniturile din atelierul ei de croitorie, care și-a adunat deja o clientelă bogată. Vă spuneam că Bianca face bani și când pare că se duce să se bronzeze. Ei bine, de când s-a asociat cu o firmă care produce costume de baie, Bianca merge la plajă sau la piscină pentru a face ședințe foto și pentru a promova intens costumele de baie.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/Văduva lui Dan Spătaru e co-producătoare a unui show în memoria artistului. De 14 ani se luptă pentru proiect!

Citește mai multe despre contracte și televiziune pe Libertatea.

Comentarii