MENIU CAUTĂ
30 Mai. 2016 23:30

EXCLUSIV/ Bianca Drăgușanu și Victor Slav au aflat sexul copilului. E 100% fetiță!

Distribuie

”Vreau o fetiță frumoasă ca Victor!”, declara cu câteva luni în urmă, când nici nu știa că este însărcinată, Bianca Drăgușanu. Și astfel a influențat destinul. Săptămâna trecută, ecograful i-a dat fix vestea pe care o aștepta.

BIANCA DRAGUSANU SI VICTOR

Nu a confirmat sarcina și nu pare dispusă să o facă prea curând. Poate când nu va mai putea ascunde burta, susțin surse din preajma Biancăi. Cu toate acestea, apropiații cunosc toate detaliile și se bucură alături de viitorii părinți la fiecare veste bună pe care o primesc. Iar acestea nu contenesc să vină.

După ce a cheltuit mai bine de 7.000 de lei să se asigure că sarcina merge bine, în condițiile în care a supus-o unor călătorii lungi cu avionul încă din primul trimestru, Bianca s-a bucurat să afle că totul este în regulă. Atunci nu mai rămânea decât să afle sexul viitorului copil, în condițiile în care atât ea cât și Victor își doreau o fetiță. Ecografiile care au urmat nu au fost foarte concludente, însă, săptămâna trecută, ginecologul le-a dat vestea cea mare, cea pe care o așteptau.

”Nu mai încape dubiu, este 100% fetiță. S-a văzut foarte clar și Bianca ne-a dat vestea imediat. A avut ceva emoții, deși simțea că așa va fi”, ne-a declarat o prietenă a vedetei.

A renunțat la ieșirile în lume

Aceasta pare hotărâtă să experimenteze maternitatea departe de camerele de luat vederi. Și, pentru că în ultimele două săptămâni burta i s-a rotunjit vizibil, Drăgușanca a renunțat la aparițiile publice. Dovadă este absența ei de la aniversarea VIVA!, petrecerea anului pe care până acum nu a ratat-o.

”Indiferent de ținută, ar fi existat riscul să i se vadă burtica și a preferat să nu riște, să nu atraga atentia asupra ei acum, în perioada asta”, ne-a dezvăluit aceeași sursă.

12 cm în plus la bust

bianca dragusanu

Evident, maternitatea vine la pachet, pe lângă bucurii, și cu o serie de lucruri mai puțin plăcute, precum transformările fizice și retenția de apă. În cazul ei, sânii i-au explodat efectiv. Circumferința bustului, și așa mare, a crescut cu încă 12 centimetri, ceea ce înseamnă o presiune mai mare asupra coloanei vertebrale. Bianca se plânge deja de ceva vreme de dureri de spate și de picioare umflate, însă doar față de Victor și de prietenele ei cele mai apropiate.

Ai cel mai scump și adorabil copil din lume? Trimite o poză cu el și devine vedetă în revista „Libertatea pentru femei”! Află mai multe despre ”Copilul tău, vedeta noastră”, pe libertateapentrufemei.ro

Citește mai multe despre sarcină pe Libertatea.

Comentarii