Mergi direct la conținut »
Andreea Bănică e sabotată de propriul soț. Ea încearcă să-și păstreze silueta, el îi gătește bunătăți care îngrașă!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Bănică e sabotată de propriul soț. Ea încearcă să-și păstreze silueta, el îi gătește bunătăți care îngrașă!

Andreea Bănică e sabotată de propriul soț. Ea încearcă să-și păstreze silueta, el îi gătește bunătăți care îngrașă!

Andreea Bănică e sabotată de propriul soț. Ea încearcă să-și păstreze silueta, el îi gătește bunătăți care îngrașă! Cântăreața încearcă să se țină tare în fața tentațiilor, dar nu-i reușește mereu...

Andreea Bănică arată bine și reușește să nu aibă fluctuații de greutate. Face însă un foarte mare efort pentru asta, având în vedere că în casă există tot felul de preparate în fața cărora îi este destul de greu să reziste. Iar asta se întâmplă din “vina” lui Lucian Mitrea, soțul ei, care se pricepe la gătit și care, atunci când timpul îi permite, își surprinde consoarta cu tot felul de bnunătăți. Talentul lui este recunoscut și apreciat de artistă, însă pentru silueta ei astfel de tentații nu sunt deloc bune.

“El este profesionist în bucătărie, ar putea să fie chiar chef. Mă bag, uneori, și eu la bucătărie. Gătesc anumite lucruri, normal, pentru copii, dar îl prefer pe el. Mă așteaptă acasă cu spaghete, cu cremă de zahăr ars, cu tot felul de mâncăruri pe care nu ar trebui să le mănânc. Mă sabotează, da, iar eu vreau să arăt bine, slim fit. E complicat cu el”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Bănică.

Artista chiar și-a rugat soțul să nu îi mai pregătească astfel de delicatese. “Îi și spun: «Nu mai vreau să îmi gătești nimic! Eu nu vreau paste, invită-mă la un grătar, la un pește», dar el este gurmand și face tot felul de mâncăruri”, a adăugat artista.

Mai preocupată de meniul copiilor decât de propria alimentație

Atunci când Lucian Mitrea nu este prin preajmă, Andreea reușește să nu încalce regulile unei alimentații echilibrate. Însă i se mai întâmplă să mănânce pe fugă, fiincă pregătirile pentru cei doi copii sunt pe primul plan pentru ea. “Se zice că e bine să ai un mic dejun copios, însă pentru mine nu are cum să fie copios, pentru că nu am timp, mă ocup mai mult de copii, de meniurile lor, eu mănânc când apuc. Plec de acasă, îmi iau iaurtul după mine. Când ajung acasă îmi fac un grătar de pui sau de pește.  Seara mănânc fructe, în general, legume, legume crude, uneori”, ne-a mărturisit Andreea Bănică.


Recidivă pentru Raluca Bădulescu. A fost implicată și în dosarul „Cocaină pentru VIP-uri”: „Nu lua mai puțin de 7-8 grame”

Close
Închide
  Close