Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Cum a ajuns Dr. Quinn la cheremul Maiei Morgenstern. Imagini inedite, în premieră, cu cele două mari actrițe
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Cum a ajuns Dr. Quinn la cheremul Maiei Morgenstern. Imagini inedite, în premieră, cu cele două mari actrițe

EXCLUSIV/ Cum a ajuns Dr. Quinn la cheremul Maiei Morgenstern. Imagini inedite, în premieră, cu cele două mari actrițe

Anul trecut, în mare secret, actrița Jane Seymour, cunoscută publicului român prin prisma rolului din Dr. Quinn a venit în mare secret în România pentru a filma o peliculă americană. În filmul „High Strung”, actrița internațională a fost însă umbrită de românca, Maia Morgestern.

De Denisa Macovei,

maia cu dr quinn 2 Maia cu dr quinn

Din distribuția filmului pentru care Jane Seymour a venit în România să filmeze face parte și Maia Morgestern care are un rol mult mai important decât cel al celebrei Dr. Quinn. Maia joacă roul unei directoare a unei școli de arte, unde Jane Seymour este doar profesoară de dans contemporan. În film, Seymour este subordonata Maiei și o ține la curent cu ceea ce se întâmplă în institutul pe care îl conduce. Chiar dacă Maia a fost anunțată ca făcând și ea parte din distribuție, rolul ei este mult mai important decât a lui Jane Seymour.

maia film

Giulia Nahmany a avut o apariție în film

În același film, Giulia Nahmany are și ea o apariție de câteva secunde. Giulia joacă rolul unei amfitrioane de ceremonii și, din câte se pare, s-a descurcat destul de bine în această ipostază.

Close
Închide
  Close