psiho1

La locul de muncă

Multe, foarte multe cupluri de vedete s-au legat la serviciu. De exemplu, Carmen Brumă şi Mircea Badea, care au lucrat la aceeaşi emisiune, el ca prezentator, ea ca asistentă; Cabral Ibacka şi soţia lui, Andreea, dar şi Radu Vâlcan şi Adela Popescu sau Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, care au împărţit platourile de filmare ale telenovelelor de la Acasă TV; Olivia Steer şi Andi Moisescu, azi căsătoriţi şi cu doi copii, s-au cunoscut când lucrau împreună la PRO TV, la fel ca Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu – pe care azi îi mai unesc tot doi copii, dar şi un proces pentru pensia alimentară. Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu s-au cunoscut când erau angajaţi la Antena 1, iar Diana Dumitrescu s-a întâlnit cu Ducu Ion, fostul ei soţ, pe vremea când juca în telenovele, Ducu fiind băiatul şefei ei de atunci, Ruxandra Ion. “Ideea unei relaţii cu un coleg e foarte delicată, e ca o sabie cu două tăişuri. Pe de-o parte, statisticile spun că la muncă ai cele mai mari şanse să cunoşti persoana potrivită, pentru că acolo petreci cel mai mult timp. Aşadar, ar fi păcat să nu dai curs interacţiunii, dacă simţi că persoana vizată ţi-ar putea împărtăşi sentimentele. Pe de altă parte, dacă relaţia nu merge, se pot ivi complicaţii. După despărţire, dacă există resentimente, «foştii» nu mai pot funcţiona ca o echipă. O altă problemă o poate reprezenta încercarea de a te cupla, după un eşec, cu un alt coleg, apoi cu altul… până găseşti persoana potrivită. În acest caz, imaginea ta va avea de suferit”, e de părere psihologul.

4-5-Carmen-Bruma-si-Mircea-Bad

Carmen Brumă & Mircea Badea

4-5-Cabral-si-Andreea

Cabral & Andreea

4-5-Ioana-Ginghina-si-Alex-Pap

Ioana & Papi

4-5-Andi-Moisescu-si-Olivia-St

Olivia Steer & Andi Moisescu

4-5-Andreea-Berecleanu-si-Andr

Andreea Berecleanu & Andrei Zaharescu

4-5-Madalin-Ionescu-si-Cristin

Mădălin Ionescu & Cristina

4-5-Diana-Dumitrescu-si-Ducu-I

Diana & Ducu

La dans

“Dansez pentru tine” a rezolvat cazuri umanitare şi… a legat căsătorii. CRBL era concurent la show-ul de la PRO TV când şi-a cunoscut actuala nevastă (Elena era coregrafa lui), iar povestea Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav, care s-au cuplat în timpul repetiţiilor pentru o ediţie specială a emisiunii, este de notorietate. La scurt timp după ce a întâlnit-o pe Bianca, Victor s-a despărţit de Anda Adam… “Din punct de vedere psihologic, dansul este un substitut pentru sex, dar şi o activitate intermediară către acesta. Când auzi pe cineva spunând «eu dansez toată noaptea», trebuie să ştii că acea persoană, în subconştient, înlocuieşte sexul cu dansul şi compensează abstinenţa mai mult sau mai puţin benevolă cu mişcări de dans care imită fizic actul amoros”, susţine psihologul.

4-5-bianca-si-victor

Bianca & Victor

4-5-CRBL-si-Elena-2

CRBL & Elena

La mare, în vacanţă

După câteva eşecuri sentimentale, Anda Adam l-a cunoscut, în august 2014, în timpul unei vacanţe petrecute pe litoralul românesc, pe Sorin, cu care s-a măritat un an mai târziu. Tot la mare s-au întâlnit cântăreaţa Adda şi actualul ei soţ, dar şi Roxana Nemeş şi omul de afaceri Călin Hagima. “Concediul petrecut de unul singur sau cu prietenii predispune către aventuri pe care să nu le uiţi niciodată. Oameni timizi, care au avut mereu probleme de socializare, îşi jură că vor lăsa inhibiţiile la o parte şi vor începe să facă şi ei lucruri trăsnite de care doar au auzit la alţii. Aşa se face că devin vânători de parteneri pe plajă”, crede psihologul.

4-5-Anda-Adam-si-Sorin

Anda Adam & Sorin

În club

Când a simţit că şi-a găsit jumătatea, Mihaela Rădulescu a călcat convenienţele în picioare şi a făcut ea primul pas. Puţini îşi mai amintesc probabil că diva de Monaco şi-a cunoscut cel de-al treilea soţ – omul de afaceri Elan Schwartzenberg – într- un club. Chiar el a povestit într-un interviu că frumoasa prezentatoare s-a apropiat de el şi i-a strecurat în mână un bilet cu numărul ei de telefon. Roxana Ionescu, fosta “Mama Natură”, s-a cuplat cu Tinu Vidaicu în clubul lui din Timişoara, iar Delia l-a cunoscut pe Răzvan Munteanu, azi soţul şi impresarul ei, într-unul din cluburile deţinute de acesta în Centrul Vechi al Bucureştiului. Între despărţirea de Victor Slav şi mariajul cu Sorin, Anda Adam a bifat şi ea două relaţii încropite în cluburi, cu fotbaliştii Ştefan Nikolic şi Cătălin Ţîră (acum iubitul Ilincăi Vandici). “Cei care ies la agăţat în cluburi sau baruri sunt persoane dezinhibate şi dispuse să dea frâu pornirilor primare. Sunt persoane singure sau care se află într-o relaţie plictisitoare ori disfuncţională. În astfel de localuri, instinctele se combină cu alcoolul, inhibiţiile dispar şi nu sunt puţine cazurile în care, a doua zi, petrecăreţii se trezesc prin paturi străine. Mulţi motivează mersul în club prin dorinţa de a dansa, fiindcă nu sunt pregătiţi să recunoască faptul că, în realitate, îşi caută un partener”.

4-5-Elan-si-Mihaela

Mihaela & Elan

4-5-Delia-si-Razvan

Delia & Răzvan

4-5-Roxana-Ionescu-si-Tinu-Vid

Roxana Ionescu & Tinu Vidaicu

Pe site-urile de socializare

Deşi nu recunosc, multe vedete şi-au găsit iubiţii pe site-urile de socializare. Cătălin Ţîră, de exemplu, a avut nevoie să se ascundă în spatele unui calculator pentru a-şi face curaj să intre în vorbă cu Ilinca Vandici. Sunt de mai bine de un an împreună şi se pare că se îndreaptă spre căsătorie. O altă relaţie încropită pe Facebook este cea a lui Mutu cu Sandra Bachici. Fostul fotbalist a agăţat-o pe tânăra cu visuri de fotomodel pe când aceasta era logodită cu un alt fotbalist, Laszlo Sepsi. Inelul de pe deget n-a împiedicat-o să cadă în mrejele “Briliantului”, iar de câteva luni, cei doi se prezintă ca soţ şi soţie. Şi Daniela Crudu s-a lăsat agăţată pe Facebook, dar în cazul ei a fost vorba doar despre aventuri. Ce spune psihologul despre asta: “Pe net agăţatul este simplu, chiar şi pentru cei mai timizi. Poţi face primul pas fără multe emoţii, cu un simplu «hello». Partea proastă este că nu ai siguranţa că persoana care te abordează chiar este cine spune că este. Un motociclist bărbos se poate da drept o blondă sexy, de exemplu. Pe chat, sub protecţia anonimatului, oamenii mint şi dau frâu liber frustrărilor şi nevoilor primare. Aşa se explică mitocănia unor bărbaţi pe chat”.

4-5-Ilinca-Vandici-si-Catalin

Ilinca & Cătălin Ţîră

 

 

 

Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
PARTENERI - GSP.RO
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Cine este de fapt amanta lui Reghe. Detalii BOMBĂ au ieșit la iveală! Cadouri extravagante și...
Playtech.ro
Cine este de fapt amanta lui Reghe. Detalii BOMBĂ au ieșit la iveală! Cadouri extravagante și...
"Mi-a omorât-o pe mămicuţa mea!" Strigăt de durere după crima din Călărași, unde o femeie a fost ucisă de cumnatul ei
Observatornews.ro
"Mi-a omorât-o pe mămicuţa mea!" Strigăt de durere după crima din Călărași, unde o femeie a fost ucisă de cumnatul ei
Horoscop 29 iulie 2021. Gemenii sunt invitați la toleranță, nu la replici mai acide decât cele adresate lor
HOROSCOP
Horoscop 29 iulie 2021. Gemenii sunt invitați la toleranță, nu la replici mai acide decât cele adresate lor
Proprietarul unei livezi a izbucnit în lacrimi când a văzut ce a rămas din munca lui: “Uite și tu mână de om nenorocit”
Știrileprotv.ro
Proprietarul unei livezi a izbucnit în lacrimi când a văzut ce a rămas din munca lui: “Uite și tu mână de om nenorocit”
Marea campioană a ţării, la petrecerile cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment fără precedent dezvăluit în satul olimpic
Telekomsport
Marea campioană a ţării, la petrecerile cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment fără precedent dezvăluit în satul olimpic
(Publicitate) CONCURS - Câștigă două bilete la UNTOLD
PUBLICITATE
(Publicitate) CONCURS - Câștigă două bilete la UNTOLD
Urmărește cel mai nou VIDEO