psiho1

La locul de muncă

Multe, foarte multe cupluri de vedete s-au legat la serviciu. De exemplu, Carmen Brumă şi Mircea Badea, care au lucrat la aceeaşi emisiune, el ca prezentator, ea ca asistentă; Cabral Ibacka şi soţia lui, Andreea, dar şi Radu Vâlcan şi Adela Popescu sau Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, care au împărţit platourile de filmare ale telenovelelor de la Acasă TV; Olivia Steer şi Andi Moisescu, azi căsătoriţi şi cu doi copii, s-au cunoscut când lucrau împreună la PRO TV, la fel ca Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu – pe care azi îi mai unesc tot doi copii, dar şi un proces pentru pensia alimentară. Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu s-au cunoscut când erau angajaţi la Antena 1, iar Diana Dumitrescu s-a întâlnit cu Ducu Ion, fostul ei soţ, pe vremea când juca în telenovele, Ducu fiind băiatul şefei ei de atunci, Ruxandra Ion. “Ideea unei relaţii cu un coleg e foarte delicată, e ca o sabie cu două tăişuri. Pe de-o parte, statisticile spun că la muncă ai cele mai mari şanse să cunoşti persoana potrivită, pentru că acolo petreci cel mai mult timp. Aşadar, ar fi păcat să nu dai curs interacţiunii, dacă simţi că persoana vizată ţi-ar putea împărtăşi sentimentele. Pe de altă parte, dacă relaţia nu merge, se pot ivi complicaţii. După despărţire, dacă există resentimente, «foştii» nu mai pot funcţiona ca o echipă. O altă problemă o poate reprezenta încercarea de a te cupla, după un eşec, cu un alt coleg, apoi cu altul… până găseşti persoana potrivită. În acest caz, imaginea ta va avea de suferit”, e de părere psihologul.

Ad placeholder
Ai răcit de curând? Sistemul tău imunitar ar putea fi mai eficient împotriva COVID-19. Ce arată studiile
Recomandări
Ai răcit de curând? Sistemul tău imunitar ar putea fi mai eficient împotriva COVID-19. Ce arată studiile
 

4-5-Carmen-Bruma-si-Mircea-Bad

Carmen Brumă & Mircea Badea

4-5-Cabral-si-Andreea

Cabral & Andreea

4-5-Ioana-Ginghina-si-Alex-Pap

Ioana & Papi

4-5-Andi-Moisescu-si-Olivia-St

Olivia Steer & Andi Moisescu

4-5-Andreea-Berecleanu-si-Andr

Andreea Berecleanu & Andrei Zaharescu

4-5-Madalin-Ionescu-si-Cristin

Mădălin Ionescu & Cristina

4-5-Diana-Dumitrescu-si-Ducu-I

Diana & Ducu

La dans

“Dansez pentru tine” a rezolvat cazuri umanitare şi… a legat căsătorii. CRBL era concurent la show-ul de la PRO TV când şi-a cunoscut actuala nevastă (Elena era coregrafa lui), iar povestea Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav, care s-au cuplat în timpul repetiţiilor pentru o ediţie specială a emisiunii, este de notorietate. La scurt timp după ce a întâlnit-o pe Bianca, Victor s-a despărţit de Anda Adam… “Din punct de vedere psihologic, dansul este un substitut pentru sex, dar şi o activitate intermediară către acesta. Când auzi pe cineva spunând «eu dansez toată noaptea», trebuie să ştii că acea persoană, în subconştient, înlocuieşte sexul cu dansul şi compensează abstinenţa mai mult sau mai puţin benevolă cu mişcări de dans care imită fizic actul amoros”, susţine psihologul.

Ad placeholder
Patronii cluburilor din Costinesti au pus imnul ca protest când s-a dat stingerea la ora 23.00: „Nu noi, Guvernul va închide”
Recomandări
Patronii cluburilor din Costinesti au pus imnul ca protest când s-a dat stingerea la ora 23.00: „Nu noi, Guvernul va închide”
 

4-5-bianca-si-victor

Bianca & Victor

4-5-CRBL-si-Elena-2

CRBL & Elena

La mare, în vacanţă

După câteva eşecuri sentimentale, Anda Adam l-a cunoscut, în august 2014, în timpul unei vacanţe petrecute pe litoralul românesc, pe Sorin, cu care s-a măritat un an mai târziu. Tot la mare s-au întâlnit cântăreaţa Adda şi actualul ei soţ, dar şi Roxana Nemeş şi omul de afaceri Călin Hagima. “Concediul petrecut de unul singur sau cu prietenii predispune către aventuri pe care să nu le uiţi niciodată. Oameni timizi, care au avut mereu probleme de socializare, îşi jură că vor lăsa inhibiţiile la o parte şi vor începe să facă şi ei lucruri trăsnite de care doar au auzit la alţii. Aşa se face că devin vânători de parteneri pe plajă”, crede psihologul.

Ad placeholder
Primul studiu despre învățământul online obligatoriu face praf stategia guvernului pentru începerea școlii: „Cum să faci lecții de pe un telefon cu butoane?”
Recomandări
Primul studiu despre învățământul online obligatoriu face praf stategia guvernului pentru începerea școlii: „Cum să faci lecții de pe un telefon cu butoane?”
 

4-5-Anda-Adam-si-Sorin

Anda Adam & Sorin

În club

Când a simţit că şi-a găsit jumătatea, Mihaela Rădulescu a călcat convenienţele în picioare şi a făcut ea primul pas. Puţini îşi mai amintesc probabil că diva de Monaco şi-a cunoscut cel de-al treilea soţ – omul de afaceri Elan Schwartzenberg – într- un club. Chiar el a povestit într-un interviu că frumoasa prezentatoare s-a apropiat de el şi i-a strecurat în mână un bilet cu numărul ei de telefon. Roxana Ionescu, fosta “Mama Natură”, s-a cuplat cu Tinu Vidaicu în clubul lui din Timişoara, iar Delia l-a cunoscut pe Răzvan Munteanu, azi soţul şi impresarul ei, într-unul din cluburile deţinute de acesta în Centrul Vechi al Bucureştiului. Între despărţirea de Victor Slav şi mariajul cu Sorin, Anda Adam a bifat şi ea două relaţii încropite în cluburi, cu fotbaliştii Ştefan Nikolic şi Cătălin Ţîră (acum iubitul Ilincăi Vandici). “Cei care ies la agăţat în cluburi sau baruri sunt persoane dezinhibate şi dispuse să dea frâu pornirilor primare. Sunt persoane singure sau care se află într-o relaţie plictisitoare ori disfuncţională. În astfel de localuri, instinctele se combină cu alcoolul, inhibiţiile dispar şi nu sunt puţine cazurile în care, a doua zi, petrecăreţii se trezesc prin paturi străine. Mulţi motivează mersul în club prin dorinţa de a dansa, fiindcă nu sunt pregătiţi să recunoască faptul că, în realitate, îşi caută un partener”.

Ad placeholder

4-5-Elan-si-Mihaela

Mihaela & Elan

4-5-Delia-si-Razvan

Delia & Răzvan

4-5-Roxana-Ionescu-si-Tinu-Vid

Roxana Ionescu & Tinu Vidaicu

Pe site-urile de socializare

Deşi nu recunosc, multe vedete şi-au găsit iubiţii pe site-urile de socializare. Cătălin Ţîră, de exemplu, a avut nevoie să se ascundă în spatele unui calculator pentru a-şi face curaj să intre în vorbă cu Ilinca Vandici. Sunt de mai bine de un an împreună şi se pare că se îndreaptă spre căsătorie. O altă relaţie încropită pe Facebook este cea a lui Mutu cu Sandra Bachici. Fostul fotbalist a agăţat-o pe tânăra cu visuri de fotomodel pe când aceasta era logodită cu un alt fotbalist, Laszlo Sepsi. Inelul de pe deget n-a împiedicat-o să cadă în mrejele “Briliantului”, iar de câteva luni, cei doi se prezintă ca soţ şi soţie. Şi Daniela Crudu s-a lăsat agăţată pe Facebook, dar în cazul ei a fost vorba doar despre aventuri. Ce spune psihologul despre asta: “Pe net agăţatul este simplu, chiar şi pentru cei mai timizi. Poţi face primul pas fără multe emoţii, cu un simplu «hello». Partea proastă este că nu ai siguranţa că persoana care te abordează chiar este cine spune că este. Un motociclist bărbos se poate da drept o blondă sexy, de exemplu. Pe chat, sub protecţia anonimatului, oamenii mint şi dau frâu liber frustrărilor şi nevoilor primare. Aşa se explică mitocănia unor bărbaţi pe chat”.

4-5-Ilinca-Vandici-si-Catalin

Ilinca & Cătălin Ţîră

 

 

 

„I-am dat un picior în gură de nu știa cine l-a lovit” » Cine e omul care a îndrăznit să-l pedepsească pe favoritul familiei Ceaușescu. Ce a urmat
PARTENERI - GSP.RO
„I-am dat un picior în gură de nu știa cine l-a lovit” » Cine e omul care a îndrăznit să-l pedepsească pe favoritul familiei Ceaușescu. Ce a urmat
Cine a apărut la mormântul lui Emi Pian. Oamenilor nu le-a venit să creadă ce văd
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Cine a apărut la mormântul lui Emi Pian. Oamenilor nu le-a venit să creadă ce văd
Horoscop 10 august 2020. Peștii fac cheltuieli mari, din impuls sau în urma unor decizii legate de bani
HOROSCOP
Horoscop 10 august 2020. Peștii fac cheltuieli mari, din impuls sau în urma unor decizii legate de bani
RECOMANDĂRI