Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Daniela Crudu, o vacă de muls pentru medicii stomatologi. Unul i-a pus dinți, iar alți doi profită
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Daniela Crudu, o vacă de muls pentru medicii stomatologi. Unul i-a pus dinți, iar alți doi profită

EXCLUSIV/ Daniela Crudu, o vacă de muls pentru medicii stomatologi. Unul i-a pus dinți, iar alți doi profită

În ultima vreme, Daniela Crudu a ajuns de nerecunoscut, fiind o prezență constantă în cabinetul medicilor esteticieni, dar și a stomatologilor, unde săptămânal își face câte o intervenție. Dat fiind faptul că are priză destul de mare la public, bruneta a ajuns să fie o „pradă” pentru doctorii avizi de publicitate.

De Denisa Macovei,

Chiar dacă s-a lansat o modă printre vedetele autohtone ca majoritatea interveniților, de orice natură, să fie în sistem barter, Daniela Crudu le-a depășit pe multe dintre ele. Cel puțin în ceea ce privește medicii stomatologi. Mai precis, Cruduța a stârnit un soi de dispută în rândul dentiștilor care își doresc nespus să-și asocieze imaginea cu ea. Așa se face că la scurt timp după ce și-a schimbat complet dantura, alegând să-și fațeteze toți dinții la un medic din București, Daniela a ales un altul pentru a-i face alte corecturi, dar și pentru a-i trata unele probleme, pentru ca de curând să-și asocieze imaginea cu un al treilea medic stomatolog.

Daniela Crudu a ajuns de nerecunoscut

Daniela a devenit răsfățata medicilor care insistă nu doar să se ocupe de dantura ei, ci și de cea a surorii și a mamei brunetei. Singura condiție este ca fosta asistentă TV să se fotografieze în cabinetul medical și să posteze imaginea pe site-urile de socializare. Se pare că deal-ul este unul extrem de bun, ținând cont că atât Ana, sora Danielei, cât și mama lor, și-au perfecționat zâmbetul și și-au rezolvat toate problemele de natură medicală.


Citește și: A născut 5 copii, dar arată impecabil! Cum se menține în formă Anca Serea: „După o masă, mănânc…”

Close
Închide
  Close