Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Tudor Chirilă, dovadă de profesionalism la un concert desfășurat în condiții vitrege. "Rămân să cânt și pentru un singur spectator"!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Tudor Chirilă, dovadă de profesionalism la un concert desfășurat în condiții vitrege. "Rămân să cânt și pentru un singur spectator"!

EXCLUSIV/ Tudor Chirilă, dovadă de profesionalism la un concert desfășurat în condiții vitrege. „Rămân să cânt și pentru un singur spectator”!

Dovadă de profesionalism dată de Tudor Chirilă: deși afară ploua torențial, artistul a rămas pe scenă până la finalul programului său.

De Ana Maria Păsat,

E cunoscut drept un tip dificil în relațiile cu ceilalți și destul de controversat în viața privată. Dar atunci când vine vorba de profesia sa, vedeta este fără cusur.

Cântărețul își respectă publicul și, până acum, niciodată nu l-a dezamăgit. Poate tocmai de aceea si rămâne unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România! În carieră, a lansat piese unice, toate cu mesaje pentru cei cărora le place libertatea în relație, dar și pentru cei care se exprimă public, fără rețineri!

Dedicat fanilor săi, Chirilă a trecut peste problemele de acum câțiva ani, atunci când a fost îndepărtat din trupa Vama Veche și intrase într-un con de umbră!

Revenirea pe scenă, într-o altă formulă, dar și acceptarea postului de jurat la “Vocea României” au schimbat datele problemei! Tudor și-a pus la punct și viața de familie, a renunțat la împăcările și despărțirile de Andreea Raicu și a ales o persoană obișnuită drept iubită, astfel că toți norii negri au dispărut, mai ales odată și cu aparitia a doi copii în viața lui.


EXCLUSIV/ Decizie radicală luată de iubita lui Cristian Boureanu. A intrat în depresie și…

Ministrul Sănătății i-o retează lui Firea: ”Nu voi semna testarea celor 10.000 de bucureșteni. S-ar folosi aceeași aparatură de analiză de la Balș”
Recomandări

Ministrul Sănătății i-o retează lui Firea: ”Nu voi semna testarea celor 10.000 de bucureșteni. S-ar folosi aceeași aparatură de analiză de la Balș”

 

Nu contează cum e vremea…

Tudor Chirilă a redevenit încet, încet, artistul de top care are o legătură perfectă cu publicul său. Lucru care s-a reflectat în special în concertele pe care le-a avut, toate de mare calitate și respect față de oamenii care au venit să îl vadă.

O dovadă în acest sens o reprezintă și ultima să apariție pe scenă! Prezent, recent, la  evenimentul “Zilele Municipiului Pașcani”, Tudor Chirilă a susținut un superspectacol în fața a mii de tineri în delir! Mai mult, când a început să plouă torențial, el s-a uitat către organizatori și le-a făcut semn că rămâne în fața publicului! Apoi, a dat o declarație senzațională.

“Nu contează cum este vremea, rămân să cânt chiar și pentru un singur spectator!”, a spus artistul, care a fost răsplătit de fanii prezenți la fața locului cu aplauze până la finalul show-ului.


Bătăi, scandaluri și infidelități. Au ieșit la iveală detalii zdrobitoare despre Mădălina Manole! Ce suferință…


 

Close
Închide
  Close