MENIU CAUTĂ
26 Apr. 2017 23:00

EXCLUSIV/ Gabriel Cotabiță se confruntă din nou cu probleme! A rămas fără concerte!

Distribuie

Mult timp, a dus-o cât se poate de bine de când a învins moartea: week-enduri pline în concerte, precum și un job la o firmă de peste Ocean. Acum, însă, Gabriel Cotabiță se confruntă din nou cu probleme! Ultima perioadă a fost însă una mai săracă, în spectacole, pentru artist.

Gabriel Cotabiță se confruntă din nou cu problemele pe care le are generația sa. Și anume, lipsa concertelor.

Concert Holograf la Sala Palatului. Gabriel Cotabiță a deschis show-ul. Prima apariție a artistului, după ce a ajuns din nou la spital

Ce-i drept, artistul stă ceva mai bine la capitolul acesta decât colegii săi. Doar că, în ultima perioadă, a simțit și el ce înseamnă să i se împuțineze spectacolele. Artistul a avut, de pildă, un singur job într-o lună. Dar nu are totuși motive să se plângă. Asta pentru că artistul face și dolari americani și este angajat ca project-manager la o firmă din America! Aceeași companie care i-a sponsorizat și concertul care a avut loc cu ocazia împlinirii a 60 de ani, practic un spectacol cu scop caritabil, pentru ajutorarea sa, ai cărui protagoniști au fost colegii de scenă ai acestuia, din vechea generație. Ei bine, după ce Cotabiță și-a revenit complet, americanii au început colaborarea cu el pe partea de artă și design online. Evident, nu gratis.

A ajuns la cota 2000 de euro!

Gabriel Cotabiță a driblat nu doar moartea, în urmă cu aproximativ un an și nouă luni, ci și problemele financiare serioase cu care s-a confruntat în acea perioadă. Într-un timp foarte scurt, el a ajuns să fie la acea vreme foarte des solicitat de către organizatori, motiv pentru care și-a mărit și onorariul. Artistul a ajuns la cota 2000 de euro, pe care mulți dintre colegii săi mai tineri abia dacă reușesc să o atingă.

Tratamente costisitoare

Lipsa concertelor ar putea reprezenta totuși un semnal de alarmă pentru artist. Asta în condițiile în care, tratamentele pe care este nevoit să le facă toată viața, din cauza accidentului suferit, sunt destul de costisitoare. Mai mult, Cotabiță urmează și un anume regim alimentar.

 

 

Comentarii