MENIU CAUTĂ
02 Oct. 2013 11:11 , de Geo Berciu

EXCLUSIV | Iată ce GRIJULIU este Bogdan Ionescu, ginerele lui Băsescu, CU FETELE LUI! FOTO

Distribuie

Bogdan Ionescu şi-a adus fetele acasă de la spital în urmă cu trei săptămâni, însă dă, în continuare, dovadă de o mare grijă faţă de soţia lui, Elena Băsescu, şi de cea mică, care va fi botezată Sofia Anais.

Astfel, Syda, cum este cunoscut ginerele lui Băsescu, a fost surprins ieşind pe balconul casei în care locuieşte pentru a vorbi la telefon, semn că cea mică dormea şi el nu voia să o deranjeze cu zgomotele prin casă.

La puţin timp, în faţa casei a parcat o maşină, iar şoferul i-a livrat lui Bogdan Ionescu produsele comandate la restaurantul preferat. Este încă o dovadă a grijii ce i-o poartă soţiei, a cărei grijă principală este acum aceea de a avea grijă de micuţa lor.

De altfel, mândru nevoie mare de fetiţa lui, ginerele lui Băsescu nu s-a temut să ia în braţe nou-născuta şi să se fotografieze împreună cu ea la câteva ore după venirea pe lume a acesteia.

Înainte de apariţia micuţei, împreună cu soţia lui au decorat cu personaje de desene animate camera copilului. „Eu am ales personajele care să-i lumineze începutul vieţii, iar Bogdan a fost mai implicat pe partea artistică . A ajutat-o de zor pe pictoriţă”, se lăuda atunci Elena Băsescu.

Deşi toţi îl considerau mai degrabă un crai de Dorobanţi, Syda a demonstrat că viaţa lui s-a schimbat o dată cu căsătoria cu Elena Băsescu şi cu apariţia pe lume a primului lui copil.
Citeşte şi: Nepoata Mariei Băsescu va fi botezată în 2014

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii