De Petre Dobrescu,

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit, recent, deși cei doi au împreună o fetiță.

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit.


Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit. „Uneori, pur și simplu, oamenii nu se potrivesc”

Artistul a fost cel care a făcut anunțul, nespecificând motivul acestei separării. Prietenul său, Andrei Ștefănescu, a prezentat, voalat, situația dintre cei doi, dând de înțeles că între foștii parteneri au cam existat tot timpul discuții.

„E o despărțire anunțată pentru că știm cu toții că lucrurile n-au fost prea roz în viața lor de cuplu. Din păcate pentru ei, se strică o familie. Dar poți să spui și din fericire, pentru că atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, e mai bine pentru fiecare dintre ei să-și urmeze drumurile. A fost o relație destul de tumultoasă și cu năbădăi. El era foarte îndrăgostit de ea, am simțit că s-a schimbat când a cunoscut-o. Nu pot să-l acuz că a tratat-o ca pe o aventură. După care a rămas însărcinată și a fost nevoie ca lucrurile să devină mai serioase. După ce a născut, lucrurile s-au schimbat. Și plecarea lui Liviu în Asia, sunt convins că și Andei i-a fost greu. Nici lui Liviu nu i-a picat bine plecarea. (…) Și sigur că dacă mai sunt și discuții acasă și mai și pleci o lună și ceva, (…) lucrurile se agravează”, a spus prietenul lui Vârciu.

Ei bine, picătura care a umplut paharul a fost dorința fostei iubite a acestuia de a se reapuca de modeling.

Și-a recăpătat repede silueta dinainte de naștere

Anda Călin, mama fetiței lui Vârciu, și-a revenit rapid după ce a născut. Aceasta are o siluetă de invidiat. Ea a acceptat propunerea de a-și relua cariera de model, la care renunțase în momentul în care a început relația cu Vârciu. Bruneta a pozat deja pentru o firmă de haine. Fotografiile sunt decente, doar că nu tocmai pe placul lui Liviu, care-și dorește acasă o femeie gospodină, nu una care să piardă timpul cu podiumurile de prezentare sau cu ședințe foto.  În plus, bruneta a tot sperat că după ce va naște, Liviu o va cere de soție, lucru care nu s-a întâmplat și a amplificat certurile dintre cei doi.

Citește și:

EXCLUSIV/ Care e starea de sănătate a Ancăi Pandrea. ”Aveam amețeli, dar nu m-am gândit că o să ajung aici”

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative
HOROSCOP

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative