Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Mama telenovelelor, Ruxandra Ion, a slăbit miraculos. A „topit” 30 de kg în doar două luni
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV / Mama telenovelelor, Ruxandra Ion, a slăbit miraculos. A „topit” 30 de kg în doar două luni

EXCLUSIV / Mama telenovelelor, Ruxandra Ion, a slăbit miraculos. A „topit” 30 de kg în doar două luni

Ruxandra Ion, celebra producătoare a telenovelelor românești de succes începe o nouă etapă din viața ei, iar prima măsură pe care a luat-o a fost o cură de slăbire care a ajutat-o să dea jos un număr record de kilograme în doar două luni.

De Luana Mare,

ruxandra ion bun

Mama telenovelelor românești, așa cum a mai fost numită Ruxandra Ion, și-a surprins apropiații când a reușit să slăbească 30 de kilograme în nici două luni. „Împlinesc anul acesta 60 de ani și încep o nouă viață”, s-a confesat producătoarea de televiziune reporterilor ziarului Libertatea. „Produc o emisiune care trebuie să aducă fericirea unor persoane speciale, cinci femei care au trecut prin traume grele. În plan personal, am început o dietă drastică. Am slăbit din ianuarie până acum 30 de kilograme și intenționez să mai reduc din surplus. Mă simt deja alt om. Cântăresc tot ceea ce mănânc, am eliminat multe alimente din meniul zilnic: făină albă, paste, etc. Pot mânca și prăjituri, dar în cantități foarte mici. Este o dietă recomandată de nutriționist și atent supravegheată”, a mai precizat Ruxandra Ion. ”Am făcut acest demers pentru sănătatea mea”, a mai spus producătoarea tv care a coborât acul cântarului sub 100 de kg după două luni de dietă.

În prezent, Ruxandra Ion este consilier pe probleme de conținut la postul Happy Channel și a lansat la începutul lunii martie emisiunea „Dreptul la fericire”

Foto: Dumitru Angelescu

Close
Închide
  Close