Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV. Mămica Andreea Bălan nu mai iese din casă decât pe tarif dublu. A încasat 4.000 de euro la o nuntă!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV. Mămica Andreea Bălan nu mai iese din casă decât pe tarif dublu. A încasat 4.000 de euro la o nuntă!

EXCLUSIV. Mămica Andreea Bălan nu mai iese din casă decât pe tarif dublu. A încasat 4.000 de euro la o nuntă!

Mămica Andreea Bălan a plecat de acasă, tocmai la Brașov. Ea s-a întors însă cu ceva bănuți de cheltuială pentru bebelușa ei, la aproximativ o lună de când a născut.

De Ana Maria Păsat,

Andreea Bălan a stat departe de scenă aproximativ trei luni. În acest timp, ea a devenit mama unei fetițe de creșterea căreia preferă să se ocupe personal. Doar că la nicio lună de când a născut, artista nu doar că s-a întors la filmări, ci și-a reluat și concertele, departe de casă. Proaspăta mămică anunțase inițial că își va relua job-ul abia de sărbători.

Andreea a avut însă un motiv întemeiat să-și lase fetița pentru câteva ore în grija mamei sale și a iubitului său, George Burcea. Vedeta a cântat la o nuntă în Brașov. De acolo, ea s-a întors cu ceva bănuți în buzunar. Asta pentru că vedeta și-a mărit tariful de când a devenit mamă. Vorba aceea, dacă tot se desparte de fetița sa, măcar să merite efortul, financiar, să stea departe de ea.

Astfel că, artista nu mai iese din casă dacă nu primește cel puțin 4.000 de euro. E un onorariu aproape dublu față de cel practicat înainte de a o aduce pe lume pe Ella. La câteva ore după ce a cântat la respectiva nuntă de la Brașov, Andreea le mărturisea fanilor că i-a fost dor de scenă.

”Am făcut show la o nuntă foarte frumoasă. M-am distrat teribil pe scenă cu echipa mea, mi-a fost dor să cânt şi să dansez. Abia aştept următoarele evenimente”, susține Andreea Bălan.

Mămica Andreea Bălan, restantă cu somnul

Cântăreața a născut o fetiță pe 9 octombrie, cu o zi mai devreme decât era programat, la o clinică privată din Capitală.  „A fi mamă înseamnă să înveți despre rezistența pe care nu știai că o ai și despre temerile care nu știai că există”, a spus vedeta la nicio lună de când a adus-o pe lume pe fiica sa. După o perioadă în care micuța nu le-a creat probleme cu somnul, fetița îi ține acum treji toată noaptea. Asta asta din cauza colicilor, inerente la un bebeluș în primele luni de viață.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan a susținut primul concert după ce a născut. „Mi-a fost dor…”

Close
Închide
  Close