Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Maria Ciobanu a chefuit, primăria a plătit! Dublă petrecere: pe scenă și în casa lui Ion Dolănescu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ Maria Ciobanu a chefuit, primăria a plătit! Dublă petrecere: pe scenă și în casa lui Ion Dolănescu

Marea artistă și-a aniversat în țară împlinirea a 80 de ani. Maria Ciobanu a fost sărbătorită pe scenă, în prezența celor dragi, dar și la Otopeni, în casa în care a trăit Ion Dolănescu.

De Petre Dobrescu,

Maria Ciobanu a venit în România încă din luna mai. Ea a ignorat practic sfatul medicilor care i-au interzis să mai zboare cu avionul, din cauza unor probleme medicale. Marea artistă nu a putut refuza invitațiile venite prin fiul său Ionuț Dolănescu de a cânta la mai multe evenimente private.

Zilele trecute, Maria Ciobanu și-a sărbătorit împlinirea vârstei de 80 de ani. A făcut-o mai întâi pe scenă, apoi fiul său a dat o petrecere la casa din Caimatei, care, în prezent, îi aparține și în care a locuit regretatul Ion Dolănescu. Maria Ciobanu nu mai intrase în acea casă din anii ’80.

Fetele sărbătoritei, Camelia Filip și Leontina Văduva, au venit tocmai din Franța, respectiv America, pentru a-i fi alături și a urca pe scena din Otopeni alături de mama lor. Pentru aceasta, potrivit unor surse, primăria din localitate ar fi umblat serios la buget, de unde a scos nu mai puțin de 15.000 de dolari, sumă reprezentând onorariul, dar și deplasarea celor două. La aceasta se adaugă, de asemenea, o altă sumă deloc de neglijat, pentru orchestra contractată chiar de către Ionuț Dolănescu.

Prezentă și la festivalul Ion Dolănescu

Nici nu s-a terminat bine petrecerea de ziua sa, că Maria Ciobanu a trecut din nou la treabă. Asta pentru că artista urmează să participe, începând de astăzi până duminică, la cea de-a patra ediție a Festivalului Ion Dolănescu. Evenimentul este organizat de Primăria din Târgoviște. Festivalul se va încheia, pe data de 10 septembrie, cu ceremonia de dezvelire a bustului marelui artist, urmat de un concert ”In Memoriam Ion Dolănescu”.


Cum făcea Hitler amor cu Eva Braun. Dictatorul avea un fetiș bizar despre care nu a știut nimeni

 

Close
Închide
  Close