MENIU CAUTĂ
31 Iul. 2018 07:00

EXCLUSIV/ Matteo a rămas fără ținutele de scenă la întoarcerea din China. Concert în haine vechi!

Distribuie

De ceva vreme China a devenit ca o a doua casă pentru Matteo, dat fiind faptul că are un real succes în industria muzicală de acolo. Artistul face drumuri dese în Asia și, dacă până acum a avut parte doar de aventuri frumoase, la ultima deplasare Matteo a rămas fără bagaje!

Matteo a rămas fără bagaje

Matteo este al doilea român care reușește să se bucure de un success formidabil în China, după marele succes de acum niște ani al trupei O-Zone, vremuri în care toți tinerii chinezi făceau karaoke pe 'Dragostea din tei'.

De la începutul acestui an, Matteo are un program încărcat datorită concertelor pe care le susține pentru foștii fani O-zone. Și totul a fost minunat până săptămâna trecută, la întoarcerea din China, când artistul s-a trezit fără bagaje.

Am susțiunut câteva concerte în China și am revenit în țară pentru a promova noua mea piesă, „Drama', în colaborare cu Ruby. Am rămas uimit însă, când, la aterizare pe aeroportul din București, bagajele mele au fost pierdute. Se pare că incidental a avut loc în Doha, acolo unde am avut escală', ne-a povestit Matteo, cu speranța că-și va recupera cât de curând bagajul.

Spaima artistului nu era că nu-și va mai recupera hainele, ci că nu știa cu ce să se îmbrace pentru concertul pe care trebuia să-l aibă la câteva ore de la revenirea în țară, căci ținuta pe care o pregătise special pentru acel eveniment era în bagajul rătăcit.

Matteo a rămas fără bagaje

Matteo a rămas fără bagaje și fără toate hainele de scenă

Dat fiind faptul că în China și-a luat tot ce avea mai nou și mai frumos prin dressing, Matteo s-a trezit în situația de a căuta haine și accesorii pe care le-a dat de mult uitării. Așa că, în ora liberă pe care o avea între momentul când a aterizat și concertul din România, artistul nu a mai stat la aeroport cu speranța că va apărea bagajul, ci a fugit imediat acasă și a început să scotocească în dressing.

Norocul lui Matteo a fost acela că nu mereu își cumpără haine în trend și că are și piese basic, care pot fi purtate și peste ani. Acest lucru l-a salvat, care nu doar că a ajuns la timp la întâlnirea cu Ruby, dar a venit și bine îmbrăcat.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Dani Oțil va participa la IronMan! Este unul dintre cele mai dure concursuri din lume și ține 17 ore

Citește mai multe despre aeroport, bagaj, China și matteo pe Libertatea.

Comentarii