MENIU CAUTĂ
06 Ian. 2018 12:00 , de Ana Maria Păsat

EXCLUSIV/Motivul pentru care Pepe a ales vacanța la munte în locul uneia exotice: vreo 20 de oameni dragi!

Distribuie

Deși și-ar permite oricând o vacanță peste hotare, cum fac majoritatea colegilor de breaslă, Pepe a ales să se refacă după un an greu la munte, alături de cele mai dragi persoane. Totodată, el nu a ratat ocazia să-și învețe fetele să schieze.

În timp ce multe dintre vedetele autohtone și-au luat zborul spre țările exotice, unde profită de timpul liber avut la dispoziție, după un an încărcat de concerte, Pepe a ales o destinație… autohtonă.

Mai precis, acesta s-a ”cazat” cu familia sa la Predeal, acolo unde-și încarcă bateriile. Artistul a ajuns la munte încă de la finele anului trecut. În noaptea trecerii dintre ani, el și-a lăsat însă fetele acolo, împreună cu soția și gașca de prieteni care i-a însoțit, și s-a întors în Capitală, unde a onorat toate contractele avute. După o noapte plină, el a revenit însă pe pârtia de schi și s-a dedicat total familiei. El și-a învățat cele două fiice, Maria și Rosa, să schieze, evident cu ajutorul unui instructor.

”Sunt la început. Au schiat cu monitor. Încă ne aflăm la munte”, a spus acesta pentru Libertatea.

La munte se află, de asemenea, și cel mai mic membru al familiei, mai precis nepoțelul său, băiatul fratelui lui mai mic. Pepe și ai lui au încins, totodată, nu doar atmosfera, ci și grătarele.

Alături de prieteni și familie

Motivul pentru care Pepe a ales vacanța la munte în locul uneia exotice, lucru pe care-l face, de altfel, de ceva timp, are legătură și cu dorința acestuia de a-și avea toată familia, dar și prietenii aproape, cu totul aproximativ 20 de adulți și copii. Mai ales că, din cauza programului încărcat, artistul nu le poate acorda atâta timp cât și-ar dori.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/Victor Becali a lăsat frigiderul plin cu mâncare colegilor de celulă! A ieșit de la ”Jilava” cu un rucsac

 

Citește mai multe despre Familie pe Libertatea.

Comentarii