MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV | Nu, nu vedeți dublu! Cruduța de Rahova are dublură în Floreasca

Distribuie

Crescută în îndepărtata Rahovă, Daniela Crudu a mers mult pe jos până să ajungă celebră, şi mai ales a trebuit să facă mult spectacol, însă rolul de asistentă TV i s-a potrivit mereu ca o mănuşă.
Pe măsura dezinhibării ei i s-au oferit multe contracte, nu doar pe micul ecran, ci şi prin cluburi, unde este invitată frecvent să întreţină atmosfera la diverse evenimente.
Cruduţa are însă o dublură 1 la 1 chiar în Bucureşti, o brunetă foarte sexy care, coincidenţă, întreţine atmosfera tot într-un club din Capitală, din zona Floreasca, dar într- un mod mai diferit.

Aeliss are 24 de ani

Aeliss Raluca Silea (24 de ani) trebuie să se asigure că toate VIPurile care frecventează clubul şi piscina de fiţe se simt bine, însă nu doar atitudinea ei jovială îi cucereşte pe toţi, ci şi asemănarea incredibilă cu Daniela Crudu.
”Toată lumea îmi spune că semăn cu ea. Pe mine nu mă deranjează televiziunea, atât timp cât nu implică diverse compromisuri şi diverse regii pentru a mă face cunoscută. Am terminat jurnalismul şi fac PR şi marketing de cinci ani, dar nu pot spune că televiziunea m-a fascinat vreodată. Urăsc superficialitatea şi manipularea”, susţine ea.
Asemănarea dintre cele două este evidentă mai ales când Aeliss renunţă la haine şi rămâne în costum de baie. Ea se ”mulează” perfect cu talia de viespe şi fundul bombat pe orice bărbat care îi dă târcoale, însă, cu toate astea, dublura Cruduţei este singură, precum celebra asistentă.
Foto: Gabi Pătruţ / Facebook

Citește mai multe despre Daniela Crudu pe Libertatea.

Comentarii