Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV / Replica Mihaelei Rădulescu la criticile Iuliei Albu e devastatoare! A făcut-o praf din trei vorbe
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV / Replica Mihaelei Rădulescu la criticile Iuliei Albu e devastatoare! A făcut-o praf din trei vorbe

VIDEO EXCLUSIV / Replica Mihaelei Rădulescu la criticile Iuliei Albu e devastatoare! A făcut-o praf din trei vorbe

Replica Mihaelei Rădulescu la criticile Iuliei Albu nu a fost una plină de venin, cum s-ar fi așteptat mulți, ci una atât de împănată de indiferență încât a fost mai usturătoare decât orice răutate scăpată de sub control.

„Mihaela Rădulescu a fost o viziune în galben, la ultima ediție ”Uite cine dansează”. Rochia ei a fost totul: bomboana de pe colivă, măslina din tiramisu, preaplinul găurii de la covrig”, a comentat Iulia Albu apariția de luni de la PRO TV a divei de la Monaco. Evident, imediat după acest discurs condimentat cu critici, toată atenția s-a îndreptat către Răduleasca, în așteptarea unei replici pe măsură. Mihaela nu s-a grăbit însă să-i răspundă, ba chiar a lăsat totul să treacă pe lângă ea ca fiind inexistent. Până la urmă, răutățile ”muritorilor” ajung greu în turnul ei de fildeș…

Iulia Albu, critici dure la adresa Mihaelei Rădulescu.

Și totuși, ce are de comentat Mihaela la atacul Iuliei Albu? ”Nu știu despre cine e vorba. Și așa fain stau la plajă…”, ne-a mărturisit diva ca dintr-un vis, din țările calde în care se reface după fiecare ediție de „Uite cine dansează”. Cu așa o doză de indiferență și nonșalanță, Răduleasca a reușit un atac mult mai dur ca orice răutate ar fi proliferat la adresa fashion-editorului.

La cea de-a patra ediție a show-ului Uite cine dansează, de la Pro TV, Mihaela Rădulescu a purtat o ținută care i-a atras critici dure din partea Iuliei Albu.

Diva de la Monaco a apărut în platoul emisiunii într-o rochie de culoare galbenă, care îi scotea în evidență decolteul. Așadar, pe blogul său, Iulia Albu a comentat scurt, dar în termeni duri vestimentația Mihaelei.

Close
Închide
  Close