MENIU CAUTĂ
28 Mar. 2016 23:30 , de Denisa Macovei

EXCLUSIV. Roxana Vancea are probleme cu femeile de când a recunoscut că este bisexuală: ”Sunt mai agresive decât bărbații!”

Distribuie

Votată de multe ori cea mai sexy vedetă de pe la noi, Roxana Vancea a frânt multe inimi de bărbați atunci când a anunțat că îi plac mai mult femeile. Însă, asta a venit la pachet și cu unele neplăceri, căci bruneta a aflat pe pielea ei cum este să fi obiectul pasiunii reprezentantelor sexului frumos.

vancea fund

Roxana Vancea nu a ascuns niciodată că are o latură care o face să fie mai apropiată de femei și chiar a recunoscut că a avut câteva aventuri cu unele prietene, motivând că acestea sărută mai bine decât bărbații. Cu toate acestea, nu se aștepta niciodată ca mărturia ei să aibă consecințe atât de mari.

Zilnic, Vancea este asaltată pe rețelele de socializare de diferite femei care speră măcar la o întâlnire cu ea. La început, fosta asistentă TV s-a simțit măgulită de complimentele care veneau din partea femeilor, însă, între timp, acestea au ajuns să o sperie. Unele dintre admiratoarele ei au devenit obsedate și mult mai agresive decât bărbații care nu acceptă un refuz, iar acest lucru o pune pe gânduri pe Roxana.

vancea s

Îi spun că filmările cu ea le excită

La un mic calcul, Roxana a ajuns să primească mult mai multe mesaje obscene din partea femeilor decât a bărbaților. Zilnic, cele mai tupeiste dintre ele îi fac propuneri Roxanei sau îi împărtășesc fanteziile pe care le au cu ea. Conform mesajelor, acestea se confesează fostei asistente TV, declarându-i că fotografiile și filmulețele în care apare îmbrăcată sumar le excită și că ajung chiar să se autosatisfacă privindu-le. Culmea este că printre admiratoarele ei nu se numără doar tinere domnișoare, ci și femei la vârsta a doua, soții și mame.

roxana vancea

Are o viață sexuală haotică

Pe de altă parte, în ciuda declarațiilor legate de sexul cu femei, dar și a fotografiilor cu ea sărutându-și senzual prietenele, Roxana nu se consideră lesbiană. Ea recunoaște că orientarea ei sexuală este haotică, însă se simte atrasă în continuare de bărbați, dovadă că, de aproape trei ani, are o idilă interesantă cu Mihai Bendeac.

Comentarii