Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Sacul Moșului e mai plin peste Ocean! Lista artiștilor români care imigrează de Sărbători
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Sacul Moșului e mai plin peste Ocean! Lista artiștilor români care imigrează de Sărbători

EXCLUSIV/ Sacul Moșului e mai plin peste Ocean! Lista artiștilor români care imigrează de Sărbători

Pentru artiștii români, Revelionul nu mai este o petrecere tentantă care să merite să fie sărbătorită prin muncă. Ca niciodată, de Sărbătorile de Iarnă, o lungă listă de artiști români și moldoveni iau cu asalt Statele Unite și Canada, unde entuziasmul vorbitorilor de limba română este mult mai mare și ”dărnicia”, de asemenea.

S-au dus vremurile când Moșul îi aștepta cu tolba plină în piețele publice în Capitală și provincie și Noaptea dintre Ani devenea un maraton greu de susținut. Artiștii nostril în special cei care cântă muzică popular și de petrecere, se pregătesc să imigreze pe meleaguri unde munca le este prețuită altfel.

Încă din noiembrie se vor muta peste Ocean Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, violonistul Nicolae Botgros, seful orchestrei ”Lăutarii”, Paul Stângă și George Târgovișteanu, maneliștii Florin Salam,  Dan Pitic, Cristi Mega, formația Marinică Nămol. Alții, mai grăbiți, au început déjà turneul care anunță grosul de Sărbători. Este vorba de Gheorghe Gheorghiu, Raoul și Angela Rusu.

Lista artiștilor români este completată de… basarabeni

ghita-munteanu

 

Alături de aceștia, maramureșeanul Gheorghe ”Ghiță” Munteanu, unul dintre cei mai apreciați soliști de muzică de petrecere ai momentului, un artist care a repurtat un mare succes în turneul precedent, în America, și frumușica Nicoleta Delinescu vor cânta de Crăciun și Revelion în  Chicago, Statele Unite, secondați de crema artiștilor basarabeni Norică Francisc, Mare Marius Ștefan și Crăciun Octavian.

 

 

Close
Închide
  Close