De Sabina Ivănică,

 

În curând se vor face patru ani de când Anda Adam și Victor Slav nu mai formează un cuplu. Acum ea este doamna Nicolescu, soția lui Sorin Andrei, și împreună cu fiica lor, locuiesc în casa în care artista s-a iubit cu fostul prezentator Meteo. Tot de atunci, casa, luată cu credit imobiliar, este pe numele lui Victor și așa va rămâne, se pare, pentru încă mai bine de 20 de ani, până la achitarea lui.

victor_slav-01_99700d81b7.jpg

Asta, pentru că Anda nu pare să aibă de gând să-l dezbăreze pe Victor de această datorie, spre disperarea lui care, spun apropiații, a ajuns să o someze să rezolve problema. Aparent, Slav intenționează să cumpere o casă, mai ales acum când relația lui cu Bianca Drăgușanu merge strună, dar se află în imposibilitatea de a contracta un nou credit. Motiv pentru care îi cere cântăreței să găsească o soluție să-l achite pe actualul.

Plină de datorii

”Stați liniștiți, nu e așa. Dar prefer să nu comentez”, ne-a declarat Anda contactată fiind pe marginea acestui subiect, semn că nu-i dispalce situația. Nici măcar soțului ei care trăiește într-un apartament aflat pe numele fostului iubit al nevestei. Victor Slav însă nu a fost de găsit.

Problema însă este mai mare decât pare deoarece, spun apropiați ai Andrei Adam, din cauza datoriilor (rată la casă, rată la mașina de lux, cheltuieli administrative și stil de viață, în condițiile în care soțul ei nu are un job clar), artista nu prea a reușit să pună bani de-o parte, ceea ce o pune în imposibilitatea achitării creditului.

 

Gigi Becali a interpretat conferința lui Iohannis, despre relaxarea de la 1 iunie. Ce a înțeles patronul FCSB
GSP.RO
Gigi Becali a interpretat conferința lui Iohannis, despre relaxarea de la 1 iunie. Ce a înțeles patronul FCSB
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși