Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Speak nu a uitat de unde a plecat: «Pot să trăiesc și cu doi covrigi pe zi»
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Speak nu a uitat de unde a plecat: «Pot să trăiesc și cu doi covrigi pe zi»

EXCLUSIV/ Speak nu a uitat de unde a plecat: «Pot să trăiesc și cu doi covrigi pe zi»

Toată lumea știe că Speak a făcut foamea la începuturile lui în muzică. Artistul a povestit că împreună cu Alex Velea și Smiley au mâncat pufuleți, pateu cu pâine și crenvurști până li s-a făcut rău. Totuși, spre deosebire de alte neajunsuri ale tinereții, pe care le-a depășit, Speak trăiește și acum cu foarte puțină mâncare.

De Denisa Macovei,

Speak a ajuns în situația de a-și satisface aproape orice dorință, însă preferă ca singura “aroganță” să rămână adidașii. Fost sportiv de performanță, Ștefan Spirianu, pe numele lui din buletin, a renunțat la activitatea sportivă pentru a se dedica muzicii.

“Eram foarte bun la baschet, campion la juniori, însă am renunțat, pentru că trebuia să vin cu bani de acasă. Nici acum nu se poate spune că baschetbaliștii au salarii foarte mari. Din muzică se câștigă mai bine”, ne-a declarat Speak.

Totuși, debutul lui în industria muzicală nu a fost unul cu urale, ci a trebuit să facă sacrificii pentru a rezista.

“Mâncam pufuleți și crenvurști la greu. Singurele mese erau la părinți. Când ajungeam la mama îmi punea în față tot felul de bunătăți, de abia mă mai puteam mișca. Eu mult timp am mâncat doar ca să trăiesc și, culmea, și acum am rămas la fel. Pot să trăiesc și cu doi covrigi pe zi. Nu sunt gurmand”, ne-a mai spus Speak.

Speak a făcut foamea

Artistul, care acum cântă la petreceri private pe iahturi sau filmează videoclipuri ba la Cannes, ba în SUA, ne-a mai spus că nu va uita niciodată de unde a plecat și cum s-a chinuit să-și facă un nume în această industrie.

“Se plătesc foarte bine recitalurile din afara țării, dar câte concerte din astea poți să ai? Eu sunt genul de artist care nu refuză nici un recital, chiar am cântat peste tot. Am avut odată un recital la târgul de vite. Așa se numea evenimentul, pentru că oamenii veneau să vândă și să cumpere vite”, ne-a mai spus amuzat Speak.

Citește și: Cum trăiau maneliștii înainte să devină celebri și bogați

Close
Închide
  Close