Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ Totul despre prima zi petrecută de Mike Tyson în România! S-a izolat în cameră după o întâlnire de afaceri

Mike Tyson a ajuns ieri în România. Starul boxului mondial a făcut prima oprire la Parlament, unde aleșii țării nu l-au primit chiar cu brațele deschise. Dacă preț de câteva ore a acceptat ziaristii în preajma lui, restul zilei l-a petrecut retras.

De Cristian Burcioiu,

Mike Tyson vizitează zilele acestea România. Acesta se află într-o campanie de promovarea a unei băuturi a cărei imagine este. Ajuns pe meleagurile noastre, fostul boxer urmează să aibă o serie de întâlniri la nivel înalt. Prima oprire a făcut-o ieri la Parlament, vizita lui nefiind văzută cu ochi bunii de Călin Popescu Tăriceanu care și-a exprimat indignarea susținând că sportivul nu merită o astfel de onoare. După întâlnirea cu presa, care, se pare, l-a obosit teribil după drumul în România, Tyson a cerut cinic minute de singurătate pentru a se reculege, apoi, a mers în plen și s-a fotografiat la pupitrul de la care se votează legile țării. Libertatea a intrat în posesia imaginii care a făcut deliciul celor prezenți. După vizita la Parlament, Mike Tyson s-a retras la hotel și s-a închis în apartamentul pus la dispoziție de organizatorii români ai vizitei, unde a comandat mâncare și a luat masa alături de soția lui, și ea prezentă în România.

Ce a mâncat Mike Tyson în România

Nu a ales preparate românești. Pe tot parcursul șederii la hotel, camera lui Tyson a fost păzită de un bodyguard care nu s-a mișcat de lângă ușă. După apariția la Antena 3, campionul ”greilor” lumii a avut o întâlnire într-un local de fițe din zona de nord a Capitalei. La aceasta au participat Ilie Năstase, care nu a renunțat la celebra lui uniformă de general, și câțiva oameni de afaceri. Cu fostul tenisman nu a petrecut decât 20 de minute și, imediat ce și-a făcut numărul în fața celorlalți invitați, Tyson s-a retras din nou la hotel.

La micul dejun, Mike Tyson a comandat pui cu legume, înainte de a se prezenta la conferința de presă organizată azi.

În cadrul întâlnirii cu presa, starul mondial s-a amuzat teribil luând cursuri de limba română de la jurnaliști, pronunțând stâlcit expresii precum ”Te iubesc!” sau ”Bună ziua!”. Deși cunoaște mai multe celebrități din România, Tyson a admis că nu a auzit niciodată de Simona Halep, revelația actuală a sportului românesc. ”Cine e? E locul 4? A jucat cu Serena? n-am auzit de ea”

RECOMANDĂRI
Cristi Borcea a rămas fără permis și a fost amendat de către Poliția Capitalei! Viteza cu care a fost surprins conducând
GSP.RO
Cristi Borcea a rămas fără permis și a fost amendat de către Poliția Capitalei! Viteza cu care a fost surprins conducând
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
Close
Închide
  Close