MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV! Tuncay Öztürk A CONFIRMAT CĂSĂTORIA cu Andreea Marin. Iată CE A SPUS

Distribuie

Fără a face apel la oamenii de presă, fără comunicate şi deloc protocolar, acesta a postat, în această după-amiază, pe pagina lui de socializare, un mesaj plin de căldură. Tuncay a subliniat cât de importantă este pentru el Andreea şi a mai spus că ei doi au luat, recent, o decizie importantă, în care i-au inclus şi pe cei apropiaţi. La final, fără emfază, turcul a anunţat că el şi Andreea nu mai sunt doar logodnici.
Este o onoare pentru mine ca acum să vă împărtăşesc vestea căsătoriei noastre. Voi fi mereu foarte mândru să am alături de mine o femeie atât de extraordinară drept soţie„, este modul în care Tuncay a făcut publică informaţia potrivit căreia el şi Andreea Marin s-au căsătorit.
Tocmai pentru că sunt foarte discreţi în ceea ce priveşte viaţa privată, cei doi au ales să facă anunţul oficial în timp ce se află în vacanţă în străinătate, în speranţa că, până la întoarcerea în ţară, curiozitatea tuturor se va mai domoli. Aceeaşi tactică a fost adoptată de Andreea şi atunci când a divorţat de Ştefan Bănică, dar şi când a decis că este momentul ca relaţia ei cu Tuncay să devină publică.
Contactat de Libertatea, Tuncay Öztürk a confirmat căsătoria cu Andreea, dar a precizat că, deocamdată, doreşte să fie discret.
Da, este adevărat. Vă mulţumim pentru gândurile bune, dar, deocamdată, nu doresc să spun nimic mai mult„, ne-a spus medicul turc.

Comentarii