Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Alina Eremia are un obiect de care nu se desparte niciodată: “A fost cadou, un semn de iubire!”
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > EXCLUSIV/Alina Eremia are un obiect de care nu se desparte niciodată: “A fost cadou, un semn de iubire!”

EXCLUSIV/Alina Eremia are un obiect de care nu se desparte niciodată: “A fost cadou, un semn de iubire!”

Alina Eremia a devenit nedespărțită de un obiect primit în copilărie. De mai bine de 14 ani, cântăreața are tot timpul la ea bijuteria care îi poartă noroc. O ține fie la vedere, fie în geantă, în funcție de vestimentația pe care alege să o etaleze.

Ca oricărei femei, artistei îi plac accesoriile și recunoaște că a fost atrasă de podoabe încă din copilărie. De altfel, cea care a introdus-o în fascinanta lume a bijuteriilor a fost chiar mama ei. Aceasta a intuit dorința fiicei sale și i-a dăruit un pandantiv, de care vedeta recunoaște că este legată, aceasta devenind bijuteria ei de suflet.

Am o cruciuliță de aur de la mama, pe care am primit-o cadou, așa ca un semn de iubire și să am un pandantiv sau un lucru de la ea, care să îmi poarte mereu noroc și să simt că mă veghează tot timpul”, a declarat, pentru Libertatea, Alina Eremia.

Alina Eremia: “Când port cruciulița la gât, când o port în portofel”

Cântăreața își amintește că evenimentul a avut loc în jurul vârstei de 10 ani, când, ca orice domnișoară obișnuia să admire astfel de obiecte. Iar mama ei a trecut la fapte, fără să aștepte un eveniment special, cum ar fi aniversarea Alinei sau sărbătorile.

Cred că s-a întâmplat într-o zi obișnuită, nu era neapărat cu vreo semnificație, cred că a fost într-o perioadă în care mi-am dorit să încep să port bijuterii și probabil că așa s-au legat lucrurile”, își amintește Alina Eremia.

Între timp, vedeta a devenit imaginea unui brand de bijuterii și are la discreție tot felul de accesorii. Chiar și așa, tot cruciulița din copilărie i-a creat o oarecare dependență, pe care o recunoaște.

Când o port la gât, când o port în portofel, dar oricum o port cu mine pretutindeni. În rest nu cred că am vreo bijuterie de care sunt așa foarte atașată. În general port accesorii mai finuțe, excepție fac la concerte, unde port bijuterii mai masive”, a conchis Alina Eremia.

Citeste si: FOTO EXCLUSIV | Alina Eremia, cu diploma la petrecere. Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva

Foto: Facebook

 

 

Close
Închide
  Close