MENIU CAUTĂ
05 Apr. 2018 21:00

EXCLUSIV/Andreea Bălan gătește cu mama și cu soțul ei. ”Ei fac sarmale, friptură. Eu fac tortul”

Distribuie

Andreea Bălan pregătește masa de Paște alături de mama ei și de soțul ei, actorul George Burcea. Sarcinile sunt foarte bine împărțite în casa vedetei, iar ei îi revine cea mai... dulce dintre toate: pregătirea desertului.

În perioada aceasta, vedeta de la Antena 1 are grijă să rărească spectacolele, să fie mai mult mamă și soție decât cântăreață, ca să se poată bucura de atmosfera sărbătorilor pascale alături de familie. Ea vrea să se implice în toate pregătirile, de la cumpărături și decorat casa, până la gătit bunătăți, așa că-și pune șorțul și gătește cot la cot cu mama ei și cu soțul ei, actorul George Burcea.

Sarcinile, cel puțin în bucătărie, sunt foarte bine împărțite. Mama juratei de la show-urile Te cunosc de undeva!' și Ie, Românie' se ocupă de antreuri și felurile principale, împreună cu ginerele său, în vreme ce Andreea trebuie să facă desertul. Care, ne asigură ea, îi iese perfect! Mama și George vor găti pentru masa de Paște. Vor face sarmale, friptură, răcituri. Eu voi face tortul, din fructe și ciocolată, pentru că știu să fac un tort foarte bun', ne-a spus vedeta. Nu-și face griji că s-ar putea îngrășa, pentru că – ne-a mărturisit ea – dansul o menține în formă!

Andreea nu concepe să petreacă Paștele altfel decât alături de mama ei, de soț și de fetița lor, Ella, care are aproape un an și jumătate și despre care spunea recent că speră să nu-i calce pe urme: O voi proteja cum eu n-am fost protejată, nu-mi doresc neapărat să fie cântăreaţă. E greu să fii artist, să fii mereu actual, e nevoie de atât de multe sacrificii. Eu mi-am sacrificat tot să fiu azi aici, de la viață personală până la copilărie'.

Ella e foarte atașată de mama Andreei, cu care a stat câtă vreme vedeta și soțul ei au fost în vacanță în America, Mexic și Jamaica, la începutul acestui an. A fost o vacanță în care, ne-a mărturisit cântăreața la întoarcere, a trecut de la extaz la agonie și e la lux la… mizerie lucie.


FOTO&VIDEO/ Câștigătoarele Galei Femeia Anului 2017. Revista Avantaje a prezentat publicului femei obișnuite cu povești neobișnuite

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla!
Comentarii