Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu se vor noii Țociu și Palade ai scenei românești. ”Se vând” numai la pachet
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu se vor noii Țociu și Palade ai scenei românești. ”Se vând” numai la pachet

EXCLUSIV/Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu se vor noii Țociu și Palade ai scenei românești. ”Se vând” numai la pachet

Apropierea lor la ”Asia Express” le-a  dat idea să facă și un bănuț! Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu reprezintă cel mai nou cuplu de prezentatori la evenimente.

De Florian Gheorghe,

Prieteni la cataramă după privațiunile îndurate la ”Asia Express”, dar și clienții preferați când e vorba despre înjurăturile lui Marin Barbu (Poftiți la Nea Marin), cei doi au debutat în noua lor meserie sâmbătă, la o nuntă cu ștaif ce a avut loc în apropierea Bucureștiului, la un salon de evenimente de la Săftica.

A fost o petrecere ce a mustit a manele și la care onorariul primit i-a făcut să fie frați cu toți lăutarii ”serviți” în program.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu prezintă mai nou nunți

Dezbrăcați de imaginea de vedete ale scenei muzicale (Vârciu a făcut istorie în trupa LA prin anii 2000, iar Andrei încă face parte din proiectul Alb-Negru), cei doi, care par nedespărțiți nu numai pe micul ecran, dar și la evenimente mondene, vedetele Antena 1 se vând mai nou la pachet pentru orice formă de eveniment. Pe modelul Răzvan Simion și Dani Oțil ori Mihai Morar și Daniel Buzdugan. Sau, dat fiind repertoriul, Romică Țociu și Cornel Palade.

Mai în glumă, mai în serios, Andrei Ștefănescu a prezentat-o pe fiica lui Liviu Vârciu drept viitoarea sa ”nora”, înr-o emisiune de televiziune, făcând aluzie la faptul că, Ayan, băiatul său o cunoaște pe fata prietenului său.

CITESTE SI:

VIDEO/ Detalii din culise. Nunta fiicei Irinei Loghin a fost spectacol! A avut prezentator și toți invitații au susținut recitaluri!

Close
Închide
  Close