MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV/”Banda tăticilor rap” sau când băieții răi devin buni! Fiecare își prezintă copilul într-un videoclip emoționant

Distribuie

Nosfe, Skizzo Skillz, J Yollo, Afo s-au scuturat de imaginea de băieți răi ai scenei rap și de muzică electronica pentru ”Cel mai tare hit”, așa cum se numește ultimul și cel mai original proiect al lor. Este vorba de fapt de ”cel mai tare hit” al fiecăruia în parte, căci se arată așa cum nu i-ați mai văzut, în exclusivitate, în postura de tătici sensibili, jucându-se cu proprii copilași.

”De când ai venit, nu-mi trebuie nimic. Tot ce pot să zic e că ești ce mai tare hit”, este refrenul pe care l-a lansat Skizzo Skillz (melodia ”Cel mai tare hit”) după ce a venit pe lume fetița sa, Samira, în vârstă de 3 ani. Succesul de care s-a bucurat piesa, dar și faptul că tot mai mulți prieteni ai săi din zona muzicală au devenit, de asemenea, părinți, în ultimii ani, l-au motivat pe solist să lanseze ”Cel mai tare hit 2”.

 

”Banda tăticilor rap” din muzica românească prezintă  ”Cel mai tare hit” al fiecăruia, proprii copii

Piesă la care au colaborat  ”tăticii”  Skizzo Skillz (Robert Virag), Nosfe (Darius Vlad Crețan), J Yollo (Maurice Jacques Yolo) și  Afo alias Emil Teleagă, fiecare dintre ei lepădați de imaginea sub care s-au făcut cunoscuți pe scenă, topiți și lipiți de proprii copii, pe care îi prezintă fanilor pentru prima dată.

”Banda tăticilor rap” din muzica românească, Nosfe (Șatra BENZ), Skizzo Skillz, J Yollo, Afo (Subcarpați, Cred Că Sunt Extraterestru) s-au jucat ore în șir cu ai lor copii într-o camera cu mii de minibaloane pentru ca regizorul să surprindă cât mai bine expresiile de pe chipurile copiilor dar și ale artistilor ce au impresionat în acestă postură.

 

CITESTE SI Descoperire șocantă: Legătura directă dintre plastic și scăderea fertilității la bărbați

 

Citește mai multe despre Nosfe și subcarpati pe Libertatea.

Comentarii