MENIU CAUTĂ

VIDEO EXCLUSIV/Corina Bud, despre ținuta care a ”cutremurat” Parlamentul la Gala Elle Style Awards:”Nu sunt îngeraș!”

Distribuie

Fără doar și poate, zidurile clădirii Parlamentului au văzut multe, dar parcă niciodată nu s-au ”cutremurat” ca în seara de miercuri, la apariția Corinei Bud. Invitată la cea mai spectaculoasă gală a anului, Elle Style Awards 2017, la 20 de ani de la apariția pe piața din România a revistei Elle, artista a fost mai mult decât ”sexy, stilish, spirited”!

Câștigătorii Galei Elle Style Awards 2017

Corina a purtat o ținută versatilă. Depinde, desigur, de unghiul din care o priveai. Din față părea complet și serios îmbrăcată, din spate, surpriză: doar câteva funde și o inimă neagră, perfect poziționată pe posterior.

Antonia și Corina Bud, la Gala Elle Style Awards 2017

Antonia și Corina Bud, la Gala Elle Style Awards 2017

Sunt foarte asumată”, a declarat Corina reporterului Libertatea, care a comentat că, din fașă, pare că s-a îmbrăcat ca un îngeraș. Sau …ca o măicuță! ”Nu cred că sunt îngeraș nici din față! Ținuta este foarte spectaculoasă și este foarte diferită de cum am obișnuit eu publicul până acum.” a spus artista, recunoscând că, întradevăr, ținuta ei este una foarte îndrăzneață. 

E o mare bucurie să știu că sunt trend setter, le mulțumesc celor care mă admiră și celor care apreciază stilul meu, dar și muzica mea și tot ce fac de ani de zile. Nu pot să vă spun decât că de fiecare dată, la fiecare apariție, fac așa cum simt și cred că asta este foarte important și se vede asta și în atitudine pentru că sunt foarte asumată. Cred că despre asta este vorba. Atunci când îți pui un outffit curajos trebuie să fii foarte asumat și să-l porți pur și simplu foarte relaxat.” a mai spus Corina ”Eu sunt foarte relaxată cu outffit-ul, în schimb am foarte mari emoții pentru că m-am agitat foarte mult astăzi și abia aștept să intru la petrecere, cu prietenii mei și să mă relaxez!”

FOTO: Dumitru Angelescu


Simona Halep, apariție răvășitoare la ELLE Style Awards 2017. A atras toate privirile!

Citește mai multe despre Corina Bud, Gala Elle Style Awards, Parlament și tinuta pe Libertatea.

Comentarii